Web Analytics
More
    Reklāma

    Connect Watch ir pirmais viedpulkstenis ar AsteroidOS

    Jaunākie raksti

    AsteroidOS ir viedpulksteņu operētājsistēma, kas būtu dēvējama par Google Android Wear konkurentu, tomēr AsteroidOS operētājsistēma ir arī pretstats Android Wear, jo atļauj dažādus pielāgojumus. AsteroidOS pamatā ņemts Linux, turklāt viedpulksteņu operētājsistēma ir atvērtā pirmkoda programmatūra.

    Android Wear operētājsistēma knapi velk dzīvību, šī gada laikā tā nonākusi dažos dizaina zīmolu viedpulksteņos, kamēr lielie tehnoloģiju ražotāji ar Android Wear vairs pārlieku neaizraujas. AsteroidOS varētu būt pareizā atbilde viedpulksteņu tirgum. AsteroidOS nav nekādas saistības ar Android Wear OS. AsteroidOS iespējas būs pilnībā pielāgojamas, kamēr Android Wear no pielāgojumiem ir norobežojies.

    Reklāma

    AsteroidOS pirmo reizi būs apskatāma darbībā kopā ar Connect Watch, kura iepriekšpasūtīšana Eiropā gaidāma pavisam drīz. Connect Watch cena pagaidām nav zināma, bet diez vai pulkstenis maksās dārgāk par Samsung viedpulksteņiem.

    Connect Watch būs 1.39 collu AMOLED ekrāns ar 400 x 400 izšķirtspēju, turklāt Connect Watch saņems arī iebūvētu 2 megapikseļu kameru ar 720p video uzņemšanas iespējām. Ja ievietosi Connect Watch SIM karti, tas strādās neatkarīgi no viedtālruņa. Connect Watch saņems MediaTek procesoru, pulkstenis būs pieejams ar 512 MB RAM un 4 GB atmiņu vai 1 GB RAM un 8 GB atmiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma