Web Analytics
More
    Reklāma

    IT monitoringa eksperts “Zabbix” aicina apmeklēt “Zabbix Conference 2017”

    Jaunākie raksti

    Plaši nezināms fakts ir tāds, ka vairāki ārvalstīs populāri IT risinājumi patiesībā top tepat Latvijā – spilgts piemērs tam ir veiksmīgais IT nozares uzņēmums “Zabbix”, kas izveidojis vienu no pasaulē labākajām atvērtā pirmkoda IT infrastruktūras monitoringa platformām.

    Uzņēmums turpina augt un 22. augustā ir publicējis izstrādātāju neskaitāmu darbu stundu un pūļu rezultātu – jaunāko un funkcijām bagātāko programmatūras versiju – Zabbix 3.4. Jauno platformas versiju raksturo lielāka pielāgojamība, veiktspēja un efektivitāte, piedāvājot lietotājiem vairāk kā 50 jaunumus un uzlabojumus, nodrošinot IT infrastruktūras stabilitāti un ļaujot lietotājiem izvairīties no dīkstāvēm, nodrošinot netraucētu uzņēmuma darbību. Ar “Zabbix” monitoringa rīka palīdzību iespējams reālajā laikā monitorēt miljoniem datu vienību, veikt problēmu cēloņu sakņu analīzi un plaša mēroga uzraudzību, un problēmu novēršanu.

    Reklāma

    Kur slēpjas “Zabbix” panākumu atslēga?

    “Zabbix” popularitāti savā jomā ir nodrošinājusi tā elastība pielāgošanā atbilstoši klienta prasībām. Ar “Zabbix” var pārraudzīt un vadīt pat milzīgu serveru datu centru ar simtiem tūkstošiem iekārtu, piemēram, aviācijā, banku sektorā, preču tirdzniecības tīklos, energokompānijās, valsts iestādēs un daudzās citās jomās.

    Tepat Latvijā tapušais IT risinājums ir populārs dažādās gan eksportam tradicionāli pateicīgākās, gan eksotiskākās valstīs, tomēr ASV gan faktiski, gan stratēģiski ir “Zabbix” tirgus numur viens. Tāpat būtiski tirgi ir Vācija, Francija, Itālija u.c. kopumā vairāk nekā 45 valstis, tostarp pat Japāna, kur “Zabbix” ir populārākais monitoringa rīks. No pazīstamākajiem “Zabbix” pasaules mēroga klientiem var minēt tādus uzņēmumus kā “Dell”, “T-Systems”, “China Net Cloud”, savukārt tepat Latvijā – “Swedbank”, Rīgas Tehniskā universitāte, “DEAC” u.c.

    Tik plašs ģeogrāfiskais un klientu pārstāvēto biznesa jomu spektrs kļuvis iespējams, jo “Zabbix” pārstāvji regulāri piedalās IT jomas nozīmīgākajos pasākumos un konferencēs visā pasaulē, tostarp “CeBIT”, “Interop” u.c.

    “Zabbix” arī šogad aicina uz konferenci

    Tomēr nozīmīgākais “Zabbix” aktivitāšu pasākums ir ikgadējā konference, kas šajā gadā 15. un 16. septembrī, viesnīcā “Radisson Blu Latvija”, notiks jau septīto reizi. “Zabbix Conference 2017” Rīgā pulcēs IT sistēmu monitoringa ekspertus, uzņēmumu vadītājus un industrijas inovatorus. Konferencē jomas pārstāvji un “Zabbix” kopiena dalās savos sasniegumos, ģenerē jaunas idejas un apspriež atvērtā pirmkoda monitoringa nākotnes attīstību. Tā ir iespēja smelties iedvesmu un mācīties no reāliem biznesa piemēriem un “Live” demo sesijām, kas atspoguļo nākotnes atklātā pirmkoda tendences. Pasākumā var iegūt pārliecību jaunu projektu radīšanā, apmainīties ar redzējumu un uzzināt, kā paaugstināt sava uzņēmuma efektivitāti.

    Lai gan starptautiskā reģistrācija tiks slēgta 25. augustā, reģistrācijas beigu datums dalībniekiem no Latvijas ir 4. septembris. Reģistrējies konferencei šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.08.2017 17:23

    zābax ir apuveni tas pats, kas skyforger – masām nav zināmi, bet zinātāju aprindās ārzemēs tie ir labi zināmi un novērtēti.

    Kristaps K.
    25.08.2017 23:13
    Reply to  x

    Vidusmēra masas (mājsaimnieces un pensionāri) nav dzirdējuši pat par MikrotTik, kuru īpašnieks Riekstiņš agri vai vēlu būs bagātāks par Lembergu, tad kur nu te vel kaut kādi Zabbix’i. :)

    Kristaps K.
    25.08.2017 23:11

    Vienīgi varētu viņi beidzot LDAP atbalstu normālu sataisīt.

    devnull
    28.08.2017 16:23
    Reply to  Kristaps K.

    nezinu kā jūs konfigurējiet :) personīgi nav nekad bijis ar LDAP konfigurāciju problēmas

    Reklāma