Web Analytics
More
    Reklāma

    Dolby veido skaļruņus klēpjdatoriem

    Jaunākie raksti

    Skaņas eksperti Dolby Labs ir sadūšojošies gāzt mūžsenos aizspriedumus par vāju klēpjdatoru skanējumu. Dolby Labs sadarbosies ar lielākajiem klēpjdatoru ražotājiem, jo nepietiek ar labu skaļruņu izveidi, tie arī pareizi jāiebūvē klēpjdatoros.

    Dolby Labs uzdevums nav viegls, jo klēpjdatori kļūst arvien plānāki, tajos arvien mazāk tiek atstāta vieta dažādām papildus tehnoloģijām. Pirmais Dolby Labs sadarbības partneris ir Huawei, kas Huawei MateBook X jau aprīkojis ar Dolby Labs izstrādātiem skaļruņiem. Apskatos Huawei MateBook X dēvēts par vislabāk skanošo klēpjdatoru pasaulē.

    Reklāma

    Tiek uzsvērts, ka klēpjdatoru skanējums ir ne tikai atstāts novārtā, bet to pat dažreiz ražotāji samaitā pavisam, jo atšķiras ne tikai viena klēpjdatora abos sānos izvietoto skaļruņu izmēri un ražotājs, bieži vien atšķiras arī to maksimālie skaļumi un visi citi parametri.

    Huawei MateBook X un citi Dolby Labs uzlabotie klēpjdatori pamatā paļaujas uz Dolby Atmos skaņas tehnoloģiju, kurai ideālā gadījumā jau jābūt izmantotai filmas skaņas celiņā. Protams, Dolby arī parastu skaņu mēģina uzlabot, bet rezultāts nav tik iespaidīgs.

    Vairāk par Dolby Atmos skaņas tehnoloģiju var uzzināt mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    23.08.2017 15:18

    no pieredzes – par spīti brendam, Huawei MateBook X ir viens no foršākajiem lapšiem. Varbūt kādu kapeiku atpaliek nostrādātībā no makiem. Vai labākā skaņa? Diskutabls jautājums – ir dzirdēta labāka, bet no biezākiem aparātiem.

    y
    23.08.2017 19:54
    Reply to  Lapsinieks

    Viens no forsakajiem, lai rskstitu mulkibas kursora?
    Nu ja, ka ta no pieredzes😂

    Reklāma