Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Note 4 piemeklējusi akumulatoru problēma (papildināts)

    Jaunākie raksti

    Galaxy Note sērijas viedtālruņus turpina vajāt dažādas kaites. Tiek ziņots, ka Samsung nākas atsaukt transporta un loģistikas pakalpojumu uzņēmums FedEx Supply Chain atsauc neoriģinālos Samsung akumulatorus, no kuriem daļa varētu būt bojāti un tādējādi pārkarstot radīt aizdegšanās draudus.

    Galaxy Note 4 akumulatoru problēma ne tuvu nav salīdzināma ar pilnīgu Galaxy Note7 atgriešanu ražotājam, jo Galaxy Note 4 brāķis ir tikai salīdzinoši niecīgs viedtālruņu skaits (šoreiz tiek lēsts ap 10 000 ierīču apjoms) pret atsauktajiem aptuveni 2.5 miljoniem Galaxy Note7.

    Reklāma

    Turklāt informācija norāda, ka Galaxy Note 4 akumulatoru atsaukums nav tieši saistāms ar Samsung neizdarību. Tiek atsaukti jau vienu reizi atjaunoti (refurbished) viedtālruņi, kas varētu būt saņēmuši viltotus akumulatorus. Iespējams, daudzi vairs tādus laikus neatceras, bet Galaxy Note 4 ir lietotāja nomaināms akumulators, tāpēc šis atsaukums nebūs ne dārgs, nedz arī tehniski sarežģīts.

    Jāpiezīmē, ka jau nākamnedēļ īpašā pasākumā Ņujorkā Samsung prezentēs savu jauno Galaxy Note 8 flagmani. Vai šo ierīci gaidi ar interesi?

    Papildināts ar Samsung komentāru (17.08.2017)

    Transporta un loģistikas pakalpojumu uzņēmums FedEx Supply Chain atsauc neoriģinālos Samsung akumulatorus, no kuriem daļa varētu būt bojāti. Atsaukumu veic FedEx, un Samsung tajā nav iesaistīts. Šis atsaukums attiecas uz jau vienu reizi atjaunotiem viedtālruņiem, kuru akumulatori ASV telekomunikāciju uzņēmuma AT&T apdrošināšanas programmā nomainīti neatkarīgi no Samsung. Jautājumu gadījumā sazinieties ar FedEx atbalsta centru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    17.08.2017 10:28

    samsung makes really hot stuff!

    REALAIS
    17.08.2017 12:02

    Notmāli padarbojoties var kārtīgi uzsildīt bateriju ar ekrānu ar NOTE4. Baterijas ik palaikam pasūtu jaunu. Telefons ir ok priekš 2.5gadiem

    Uģis
    17.08.2017 12:28
    Reply to  REALAIS

    “Baterijas ik pa laikam pasūtu jaunu.”, “Telefons ir ok…”
    Tas ir ok? Es teiktu, ka akumulatoram būtu ok 3-4 gadi.

    17.08.2017 13:17
    Reply to  Uģis

    Re, patlaban manās rokās ir ‘dzīvs pierādījums’ – LG G2, kurš man kalpo jau 3 gadu, protams, paspējis pārciest vienīgi ekrāna nomaiņu, visādi citādi varbūt tagad tikai gan prasītos pēc jauna akumulatora + pēc, liekas, mikrofona nomaiņas, jo sakari švakāki palikt sāk.

    REALAIS
    17.08.2017 13:18
    Reply to  Uģis

    Ne jau visi lādē telefonus reizi 2-3-4 dienās. Baterijām ir lādēšanas ciklu mūžs. Man baterijas sanāk mainīt ik pēc 7-8mēnešiem. Izmantoju ātro lādēšanu, kas vēl vairāk paātrina baterijas nolietojumu.

    Tā kā uzskatīt, ka baterijas kalpo 23-4 gadus tev tikai strādā.

    Uģis
    17.08.2017 13:49
    Reply to  REALAIS

    Redzi, Tu runā par uzskatiem, a es par pieredzi un novērojumiem, turklāt izdari neprecīzus secinājumus. Lādēju katru dienu, reizēm pat biežāk, telefons dabū arī kārtīgi uzsilt.
    Šobrīd skaitītājs ir precīzi 3 gadi un 8 mēneši.
    Un nē, es neesmu viens no miljona. Regulē vēl!

    REALAIS
    17.08.2017 13:59
    Reply to  Uģis

    Mana pieredze ir tāda, ka baterijas mainu tad, kad viņas slēdzas ārā pie padsmit procentiem, un procenti krīt no 20 uz 0 pāris minūtēs. Es bateriju lādēju vismaz 2x katru dienu un pat vairāk. Kāpēc? Tā jau ir mana problēma.
    Tie nav uzskati, ja tu bateriju izmanto saudzīgi, bet, piemēram, es nē. Un tāpēc tavs viedoklis par 3-4 gadiem nenozīmē kā stūrakmens bateriju kvalitātei utt. Reti, kurš izmanto telefonu tik daudz cik es.

    REALAIS
    17.08.2017 14:03
    Reply to  Uģis

    Un pirmām kārtām es pateicu, ka telefons ir ok. Nevis bieža baterijas mainīšana ir ok. Ja pat neizlasi kārtīgi, tad nesāc te demagoģēt ar savu pārgudrību. Ej kaut kur citur izpaudies

    LapsiniekaBralis
    17.08.2017 20:45
    Reply to  Uģis

    3-4 gadi tas jau tadiem, kuri telefonu praktiski neizmanto, normalam lietotajam jau pec pirma gada lietosanas, baterijai ir ieverojami krities lietderibas koeficients.
    Ne, nu ir jau cilveki kuri varbut nemana atskiribu, tie ari tie kuri vienu telefonu nolieto 3-4 gadus.

    oldschool zerolemon fan
    17.08.2017 22:01

    Note 4 tā arī nenopirku. Šķiet, ka viens no pamatiemesliem bija tizla audio kvalitāte skaļrunī. Bet nu baterijas ziņā Note4 ir cienīgs modelis. Var izmest defaulto baču un ielikt normālu ZeroLemon (vai citu līdzīgu ražotāju) bateriju.

    Krotow
    17.08.2017 22:37

    Nebūsi daudz zaudējis. Nupat čoma Note 4 aizgāja pa skuju taku, jo tieši mēnesi pēc garantijas beigām sāka migt ciet un nepamosties. Pēc baterijas izraušanas pati pārslēdzās firmvāveres ielādes režīmā. Lieki laikam piebilst, ka factory reset, firmvāveres pāršūšana uz pēdējo, WakeLock regulēšana u.c. dejas ar tamburīnu nepalīdzēja.

    x
    17.08.2017 22:59
    Reply to  Krotow

    baigie gudrinieki tie koreāņi, garantijas laiks un neko vairāk arī nē))

    Lauris
    18.08.2017 19:02

    Pirms 5 gadiem nopirku viedtālruni LG Optimus 4X HD. Vēl joprojām izmantoju to ikdienā. Bet pamazām jāsāk to nomainīt, jo andriod sačakarējis speciāli sistēmu, bet var paciest. Vēl ir lieta, ka baterija arī vairs netur, bet pārējais ir OK, pat plastmasa ekrāns nav īpaši sašvīkāts, ekānam neesmu licis plēvi. Secinājums ir tāds, ka viedtālruni ir jāņem ar galvu, nevis pēc tīņu iegribām. Plānoju izsmalcināto rumaku ilgtermiņā mainīt pret Apple Iphone SE vai LG G6. Pārējiem viedtālruņiem neredzu nekādas perspektīvas ilgtermiņā, vienīgi naudas izšķēdēšanu.

    Krotow
    18.08.2017 22:18
    Reply to  Lauris

    Labrīt :) Android ir pati sistēma, taču tās izstrādātājs saucas Google. Sas nav viens un tas pats. Tev sanāk, ka sistēma čakarē pati sevi. Šoreiz pie vainas bija ir telefona ražotājs (Samsung).

    Reklāma