Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Allo beidzot pieejams tīmekļa pārlūkā

    Jaunākie raksti

    Google Allo saziņas lietotnei tuvojas pirmā dzimšanas diena, un Google tikai tagad spēj piedāvāt Allo saziņas iespējas arī tīmekļa pārlūkā, gluži kā tas iespējams WhatsApp. Google Allo sadarbojas ar visiem kaut cik moderniem tīmekļa pārlūkiem.

    Google solīja Allo iespējas piedāvāt tīmekļa pārlūkā jau februārī, tomēr Allo for The Web kavējās un neiznāca arī Google I/O konferences norises laikā. Šobrīd katrs var doties uz Allo for The Web tīmekļa lapu, noskenēt QR kodu ar viedtālruni un izmantot Allo arī no datora.

    Reklāma

    Google Allo ir saziņas lietotne, ko pati Google vēlētos dēvēt par nākamās paaudzes saziņu. Google Allo laika gaitā iemācīsies lietotāja saziņas paradumus, piedāvājot īsas, jau iepriekš sagatavotas atbildes. Lietotājam pat nenāksies uzrakstīt nevienu vārdu.

    Google Allo tiks apvienots ar Google meklēšanu, Google Allo spēs veikt restorānu rezervācijas un līdzvērtīgus darbus ar minimālu cilvēka iejaukšanos. Google Allo ir pilnībā šifrēta saziņa, tai pat ir pieejama tā saucamā inkognito mode, kas dzēsīs sarunu pēc iziešanas no lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    **
    23.08.2017 12:37

    Nu ko tālāk?
    Tagad zinās 80% Jāņu garšo alus un 24 jūnija svin vārdadienu …
    :D

    Reklāma