Web Analytics
More
    Reklāma

    Android O oficiālais vārds gaidāms 21. augustā

    Jaunākie raksti

    Google jaunākais roku darbs – Android O operētājsistēmas versija – visticamāk, 21. augustā saņems pilnu oficiālo nosaukumu. Šī informācija būtu uzskatāma par baumām, tomēr jāatzīmē, ka Nougat versija arī tika izziņota pirms gada gandrīz tajā pašā datumā (2016. gada 22. augustā).

    Tiek uzskatīts, ka Android O pilnais nosaukums būs Oreo, kas ir no divām pusēm kopā salikti tumši cepumi ar gaišu pildījumu. 21. augustā ASV teritorijā būs vērojams Saules aptumsums, tāpēc tiek lēsts, ka Google gatavo kādu grandiozu pasākumu.

    Reklāma

    Pamanāmākā Android O iezīme būs drošības uzlabojumu jomā. Google uzsver, ka jau gadiem fona procesi nodrošinājuši Android operētājsistēmu drošību, bet līdz ar Android O atnākšanu lietotājs varēs redzēt, ko tieši drošības labā paveic Android. Google Play Protect lietotne tiks iekļauta operētājsistēmā, to atjauninās ar Play Store palīdzību. Google ir nedaudz pārsaukusi Android Device Manager, kas turpmāk būs Find My Device, bet pamata uzdevumi netiek mainīti – atrast un dzēst viedierīces saturu.

    Ātrdarbības uzlabojumi Android O tiks iegūti, pilnībā pārstrādājot vairākas būtiskas operētājsistēmas daļas. Android O startēsies divas reizes ātrāk, uzstādītās lietotnes arī darbosies jūtami veiklāk. Lietotņu izstrādātāju rokās tiks nodoti vairāki rīki, kas ļaus ieraudzīt, kad lietotne sāk pārlieku bieži aktivizēties, tērējot akumulatoru vai aizpildot RAM atmiņu. Tādējādi izstrādātāji varēs laicīgi paturēt lietotnes atjauninājumu izlaišanu, lai izlabotu kļūdas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma