Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon investē Essential Phone projektā

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka tiešsaistes tirdzniecības milzis Amazon ir investējis 100 miljonus dolāru Endija Rubina (Andy Rubin) Essential Products Inc., kas atbild par Essential Phone projektu. Amazon jau iepriekš ir ieguldījis naudu dažādos tehnoloģiju uzņēmumos, piemēram, Tencent.

    Maijā izziņotais Essential Phone vēl arvien nav nonācis līdz pircējiem, kaut tika solīts, ka pirmie interesenti ASV pie modulārā viedtālruņa tiks pirms vismaz mēneša. Rubins ir paziņojis, ka notiek aktīva Essential Phone ražošana, iepakošana un sūtīšana veikaliem. Essential Phone gaidāms tuvāko pāris nedēļu laikā.

    Reklāma

    Iepriekš par pārējo pasauli nebija zināms nekas, bet šobrīd Essential apgalvo, ka Essential Phone nonāks arī Eiropā un Japānā. Essential Phone Eiropas cena tiek lēsta virs 700 eiro, kas ir visai ievērojams naudas daudzums par mazzināma uzņēmuma viedtālruni.

    Essential Phone būs aprīkots ar Qualcomm 835 procesoru kopā ar 4 GB RAM un 128 GB iebūvēto atmiņu. Essential Phone uzbūvē izmantots titāns un keramika, kas padara viedtālruni vieglu un izturīgu. Essential Phone savienojumos tiks izmantoti magnētiski pieslēgumi ar viedtālruņa korpusā iedziļinātiem kontaktiem. Essential Phone nesaņems USB Type-C pieslēgvietu, bet tiek plānots, ka būs pieejama pāreja uz USB Type-C. Magnēti turēs arī 360 grādu kameru, kas iznāks kaut kad vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma