Web Analytics
More
    Reklāma

    Padari skrējienu enerģiskāku ar Weav Run lietotni

    Jaunākie raksti

    Viens no Google Maps līdzautoriem Lars Rasmusens (Lars Rasmussen) ar domubiedriem izveidojis jauna tipa mūzikas lietotni, kas pielāgojas skrējēja tempam. Tiesa, pati Weav Run lietotne nav jauna – tā iznāca šī gada sākuma. Jaunas ir uzlabotās Weav Run iespējas.

    Weav Run autori uzsākuši sadarboties ar trīs lieliem partneriem – Universal Music Group, Sony Music Entertainment un Warner Music Group, lai piedāvātu skrējējiem mūziku, kas pielāgojas skrējiena ātrumam un soļiem. Weav Run izmanto viedtālrunī iebūvētos sensorus, lai noteiktu soļu skaitu, tam arī tiek pielāgots mūzikas ātrums. Turklāt paātrinātās dziesmas neizklausīsies pēc Farinelli rūķīšu kora.

    Reklāma

    Tiek solīts, ka sadarbība ar mūzikas kompānijām atnesīs iespēju klausīties populāru izpildītāju skaņdarbus ar tempu no 100 līdz pat 240 sitieniem minūtē.

    Līdzīgu tehnoloģija izmēģināja Spotify, bet Weav Run autori uzsver, ka speciāli pielāgota mūzika ir daudz pārāka par Spotify izstrādāto tehnoloģiju. Weav Run piedāvā klausīties jau daudzus pielāgotos skaņdarbus, kuru klāstā ir arī Run-D.M.C. “It’s Tricky”, OutKast “Ms. Jackson”, Sweater Beats “Did You Wrong”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Einars Čičinskis
    04.08.2017 15:05

    Autors gan aizmirsa pieminēt, ka tikai priekš ios. Man jau sakārojās iemēģināt, bet aplauzos

    geksis
    04.08.2017 18:10

    es pat nemēģināju meklēt, jo zināju, ka man nestrādās :(

    Dairis Jankovskis
    04.08.2017 23:43

    Nav iOS Latvijas reģionam pieejams

    Skābene
    07.08.2017 08:19

    Kāda neraža, ko mēs tagad darīsim!? Sūdzēsimies Eiropas komisijai!?Kas tā par dalīšanu reģionos!

    Reklāma