Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā varēsi eBay veikt meklēšanu ar nofotografētu priekšmetu

    Jaunākie raksti

    Tiešsaistes izsoļu un iepirkšanās vietne eBay paziņojusi, ka tiek strādāts pie vizuālās meklēšanas iespējas, kas ļaus gribēto lietu nofotografēt un uzreiz veikt tās meklēšanu eBay. Kā jau šobrīd moderni – eBay jaunās iespējas darbinās mākslīgais intelekts.

    eBay Image Search un Find It On eBay iespējas ļaus vēl veiksmīgāk tērēt naudu eBay, jo ieraudzīto preci varēsi uzreiz sameklēt, pirms esi paspējis aizmirst par savu fikso pirkuma ideju. Find It On eBay iespēja būs līdzīga Pinterest – jaunatrasto ideju varēsi saglabāt vēlākam laikam.

    Reklāma

    eBay sola, ka vizuālās meklēšanas iespējas nonāks eBay lietotnē Android un iOS lietotājiem jau šajā rudenī. Find It On eBay iespēja sākotnēji būs pieejama tikai Android.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.07.2017 16:50

    oi, es iztēlojos, ar kādiem attēliem cilvēki testēs ībeju….

    **
    28.07.2017 09:45
    Reply to  x

    😃😆

    Raimonds Barakausks
    01.08.2017 10:29

    AliExpress tādā funkcionalitāte jau kādu laiku ir. eBay tikai tagad pamodušies.

    x
    01.08.2017 10:40

    ebay pēc uzbūves ir ļoti sens darinājums un acīmredzami velkas nopakaļ, nevis uzdod toni.

    piem. atsauksmes – ax tās ir turpat pie preces, garums ir pietiekošs lai uzrakstītu visu kas sakāms, ar iespēju pievienot bildes un papildināt atsauksmi. ībejā skaties pārdevējam visas atsauksmes max divu teikumu garumā, šķir lapas un meklē (ja neizmanto ārējos rīkus, kurus ībejs formāli uzskata par autom. apstrādes rīku ar atrunu TOS).

    Reklāma