Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Paint tomēr būs pieejams Windows Store

    Jaunākie raksti

    Microsoft tomēr ir pārdomājis – Paint lietotne netiks nogalināta. Iepriekš tika ziņots, ka Microsoft plāno līdz ar Windows 10 Fall Creators Update atnākšanu pārtraukt uzturēt Paint, un kaut kad nākotnē pavisam atteikties no Paint atrašanās operētājsistēmā.

    Tikko Microsoft ir paziņojis, ka Paint visiem interesentiem būs pieejams Windows Store, bet pamata funkcijas tiks integrētas jaunajā Paint 3D, kas jau šobrīd atrodas Windows 10 datoros kopā ar veco, labo Paint.

    Reklāma

    Microsoft norāda, ka neviens nebija gaidījis tik plašu sašutuma vilni par Paint dzīves galu. Microsoft Paint lietotne ir iestrādāta Windows operētājsistēmās jau kopš 1985. gada. Pēdējais lielais Paint atjauninājums bija kopā ar Windows 7, kad tika uzlabota Paint saskarne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.07.2017 02:55

    Tas tāpat kā ar Adobe – “Viss, Flash ir miris”, taču nākamie virsraksti liecina – “Pagaidiet, tas taču kārtējais joks”…? Zombijs, vārdā Paint atkal kājās ceļas? :) Pasakiet, jel, kas tajā visā, nu, tik ūberkruts? Sen jau MS ar Adobe produktiem varēja sadarboties. Apple jau, liekas, trīs soļus šajā ziņā ir priekšā.

    Krotow
    02.08.2017 01:10

    MS Paint esošajā veidā tiešām var likvidēt. Tur pēc būtības nekas nav mainījies jau 20+ gadus. Būtu kaut vai Paint.NET nopirkuši vietā.

    Reklāma