Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai Google un Samsung lietotņu ienākumi spēs panākt Apple?

    Jaunākie raksti

    Apple vienmēr spējis no iPhone un iPad lietotājiem izvilināt pamatīgu naudu par lietotņu iegādi, pirkumiem lietotnēs un par citu digitālo saturu. Īsāk sakot, iOS lietotāji naudu skaita mazāk, nekā to dara Android lietotāji, kas arī bieži liek programmatūras izstrādātājiem sākumā izlaist savu produktu iOS operētājsistēmai.

    Jaunākā informācija norāda, ka Google un Samsung ieņēmumi no lietotņu pārdošanas un pirkumiem lietotnēs arī varētu sākt tuvoties Apple. deltaDNA analītiķi izmērījuši, ka jūnijā Google Pixel, Pixel XL, Samsung Galaxy S8 un Galaxy S8 Plus nav nemaz bijuši tik skopi, dažbrīd par pārspējot iPhone lietotājus izšķērdībā.

    Reklāma

    Zemāk pieejamie skaitļi norāda uz peļņu no vienas aktīvās viedierīces dienā ASV teritorijā:

    • Galaxy S8: $0.21
    • Google Pixel: $0.21
    • iPhone 7: $0.28
    • Google Pixel XL: $0.32
    • iPhone 7 Plus: $0.36
    • Galaxy S8 Plus: $0.54

    Pirms gada līdzvērtīgs pētījums parādīja, ka iOS lietotāji tērē 2.5 reizes vairāk naudu dažādos digitālos pirkumos. Google Play Store aptuveni 90% ienākumu nodrošina pirkumi, kas tiek izdarīti spēlēs. Vienlaikus jāatzīmē, ka Samsung ieņēmumi no digitāliem pirkumiem visbiežāk ies caur Google ķetnām, atstājot tur 30% no naudas.

    Pagaidām nav zināms, kā izvērtīsies ieņēmumu cīņa, jo iOS un Android viedtālruņu skaita attiecība var pamainīties, ja Samsung un Google izdodas izlaist vairākus veiksmīgus modeļus, kamēr Apple cīnās ar iPhone 8 problēmām, nespējot izlaist to līdz nākamā gada sākumam. Turklāt tiek lēsts, ka iPhone 8 maksās būtiski vairāk par aktuālajiem iPhone modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma