Web Analytics
More
    Reklāma

    The Business Booster atgriežas, lai veicinātu tīrās enerģijas inovāciju projektus visā Eiropā

    Jaunākie raksti

    No 25. līdz 26.oktobrim jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies starptautiskais pasākums The Business Booster (TBB), kura mērķis ir veicināt tīras enerģijas inovācijas Eiropā. Konference  vienuviet pulcēs dažādas inovāciju projektos iesaistītās puses, lai strādātu pie ilgtspējīgās enerģijas nākotnes projektiem. To Amsterdamas RAI izstāžu centrā rīko arī Latvijā pārstāvētais Eiropas inovāciju akcelerators enerģijas ilgtspējas jomā – InnoEnergy.

    Citu Eiropā nozīmīgu enerģijas nozares pasākumu vidū TBB ir unikāls ar to, ka līdztekus augstām amatpersonām, lielam skaitam investoru un stabiliem uzņēmumiem, kas meklē inovatīvus produktus investīcijām, tas pulcē vairāk nekā 160 inovatīvus jaunuzņēmumus (start-up), kā arī mazos un vidējos uzņēmumus (MVU). Šogad pasākums fokusēsies uz tīrās enerģijas pārejas veicināšanu.

    Reklāma

    InnoEnergy izpilddirektors Djego Pavia (Diego Pavia) norāda: “Šobrīd Eiropā vērojama tīrās enerģijas revolūcija, taču tā noris nepietiekamā ātrumā. Lai sasniegtu mūsu ambiciozos mērķus un palīdzētu apturēt klimata pārmaiņas, mums jāvirzās tālāk – ir nepieciešams paātrināt inovatīvo projektu realizāciju tīrās enerģijas nozarē. The Business Booster ir pasākums, kas palīdz šos projektus īstenot.”

    “The Business Booster ir pasākums, kurš ne vien pulcē vienuviet visvairāk tīrās enerģijas novatoru, bet nozares pārstāvjiem, investoriem un valsts sektoram nodrošina arī tiešu pieeju progresīvām tehnoloģijām un jauniem uzņēmējdarbības modeļiem. Pasākums ir vieta, kur norisinās darījumi un tiek dibinātas biznesa attiecības, lai tīrās enerģijas inovācijas realizētos dzīvē un pēc iespējas ātrāk kļūtu materiālas.”

    The Business Booster apmeklētājiem būs iespēja piedalīties visās konferences sesijās, kā arī izstādē, kura sniegs plašas kontaktu dibināšanas iespējas. Pagājušajā gadā Barselonā notikušajā pasākumā kopumā 690 konferences un 149 izstādes dalībnieki no 32 valstīm piedalījās 720 minūšu garā tīklošanās sesijā un 420 minūtes veltīja investīciju sesijām. Šogad pirmo reizi pasākumā būs arī atvērtā zona demonstrācijām, kurā apmeklētāji varēs aplūkot to, kā inovācijas tiek realizētas dzīvē.

    Elena Bou (Elena Bou), InnoEnergy Inovāciju direktore, stāsta: “Vaicājot pagājušā gada dalībniekiem atsauksmes, bijām vairāk nekā priecīgi, dzirdot, ka 98% apmeklētāju ieteiktu TBB saviem paziņām. Taču esam pārliecināti, ka pats būtiskākais ir mērķis nevis pats pasākums. Nav prātīgi veicināt izaugsmi jaunuzņēmuma stadijā un tad vienkārši pārtraukt atbalstu. Tieši tāpēc mēs turpinām atbalstīt mūsu partneru inovācijas visā to dzīves ciklā, veicinot to komercializāciju. Nepārtraukts atbalsts veiksmīgajām prezentācijām investīciju sesijās ne vien investīciju veidā, bet arī biznesa padomi un mentorings – tieši šādi TBB pierāda savu lomu kā katalītiskais elements, kas rosina izmaiņas enerģijas ilgtspējas nozarē Eiropā.

    Agrīnā reģistrācija pasākumam ir atvērta līdz 2017.gada 31.jūlijam. Lai iegūtu papildu informāciju un reģistrētos pasākumam, lūdzam apmeklēt mājaslapu: tbb.innoenergy.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma