Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer plāno veidot viedtālruni spēļu entuziastiem

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka datorspēļu aksesuāru ražotājs Razer grasās rudenī izlaist jaudīgu viedtālruni mobilo spēļu entuziastiem.

    Šī gada sākumā Razer iegādājās mākoņ-viedtālruņu ražotāju Nextbit. Uzreiz tika paziņots, ka tiek atcelta Nextbit Robin CDMA viedtālruņa versija. Nextbit uzsvēra, ka esošie Robin viedtālruņa lietotāji varēs izmantot piedāvātos mākoņdatu pakalpojumus vēl gadu. Vienlaikus tika paziņots, ka Razer negrasās izsūkt Nextbit patentus un iestrādnes, bet gan turpināt iesākto. Razer solīja, ka jaunā īpašnieka paspārnē tapšot ļoti interesanti viedtālruņi.

    Reklāma

    Nextbit radīja bijušie Google darbinieki Toms Moss (Tom Moss) un Maikls Čens (Mike Chan), bet par ražošanu atbild bijušais HTC dizaina nodaļas vadītājs Skots Kroils (Scott Croyle). Nextbit plānoja iet OnePlus ceļu, piedāvājot premium klases viedtālruni cenu kategorijā starp 300 un 400 dolāriem. Nextbit Robin viedtālrunis tapa sadarbībā ar Kickstarter, pirmie viedtālruņi pie atbalstītājiem uzsāka ceļu pirms pusotra gada, pēcāk tie bija nopērkami Flipkart tiešsaistes veikalā.

    Jaunā Razer viedtālruņa izziņošana tiek gaidīta ne ātrāk par šī gada oktobri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma