Web Analytics
More
    Reklāma

    Negaidīts pavērsiens: Nokia ražotāju HMD Global nākas pamest uzņēmuma vadītājam

    Jaunākie raksti

    Esošais Nokia viedtālruņu zīmola īpašnieks HMD Global negaidīti atvadījies no augsta ranga vadītāja – izpilddirektora Arto Nummela, uzņēmumu turpmāk vadīs HMD Global prezidents Florian Seiche.

    Pagaidām netiek izpausts precīzs izpilddirektora Arto Nummela aiziešanas iemesls. HMD Global tikai norādījis, ka izpilddirektora aiziešana saistāma ar personīgas dabas jautājumiem.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Nokia šajā mēnesī izlaidīs Nokia 8 viedtālruņa modeli, kas būs ražotāja ātrākais un dārgākais Android viedtālrunis. Iepriekš tika baumots, ka gaidāms arī Nokia 9 modelis, bet par tā iznākšanu pēdējā laikā avoti klusē. Turklāt Nokia 8 gaidāms ar ražotāja kodu TA-1004, kas iepriekš tika piedēvēts Nokia 9 modelim.

    Tiek pieļauts, ka Nokia 8 saņems Qualcomm Snapdragon 835 procesoru kopā ar 6 GB RAM un 24 megapikseļu kameru. Nokia 8 būs 5.3 collu Quad HD (1440 x 2560) ekrāns un, iespējams, pat Zeiss kamera.

    Pirms aptuveni nedēļas Nokia izziņoja atgriešanos pie Zeiss tehnoloģiju izmantošanas savos viedtālruņos. Esošais Nokia īpašnieks HMD Global atzinis, ka Nokia darījums ietvēris PureView tehnoloģijas palikšanu pie Microsoft.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    20.07.2017 11:42

    dīvains raksts, no pircējam/tehnogīkam neko neizsakošas ziņas par vadītāja nomaiņu plūdeni nonākam pie nokia8 un ceisa.

    LOOK
    20.07.2017 13:50

    Nedēļas sadarbībā ar Zeiss tiek radīts N8, neticami?!

    Reklāma