Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple blogos par mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās izpēti

    Jaunākie raksti

    Apple tikko iepazīstinājis ar jaunu blogu Apple Machine Learning Journal, kurā tiks stāstīts par uzņēmuma pētījumiem un sasniegumiem mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās tehnoloģijās. Informācijā par mašīnmācīšanās tehnoloģijām dalīsies Apple inženieru komandas.

    Protams, visi bloga ieraksti ir saistāmi ar Apple produkciju, kas pie pircējiem nonāks tuvāko gadu laikā. Tāpat Apple sagaida, ka tiks uzdoti dažādi ar mākslīgo intelektu un mašīnmācīšanos saistīti jautājumi, uz kuriem uzņēmums mēģinās atbildēt.

    Reklāma

    Apple šī gada sākumā paziņoja  par pievienošanos mākslīgā intelekta izpētes partnerībai. Apple ir izpētes grupas sestais partneris, pirms tam galvas kopā bija salikuši Amazon, Facebook, Google, IBM un Microsoft. Ierasts, ka Apple ar izpēti un izstrādi vienmēr stāv maliņā, nemetoties uz vienu roka ar citiem uzņēmumiem. Visticamāk, par Apple sapratis, ka mākslīgais intelekts nebūs viena uzņēmuma rūpju bērns.

    Mākslīgā intelekta izpētes partnerība tika izveidota 2016. gada septembrī, tās uzdevums ir izpētīti un noteikt vadlīnijas, kas saistītas ar privātumu un procesu caurspīdīgumu mākslīgā intelekta izveides un izmantošanas laikā. Milzīgos uzņēmumus partnerībā pārstāv Greg Corrado (Google/DeepMind), Tom Gruber (Apple), Ralf Herbrich (Amazon), Eric Horvitz (Microsoft), Yann Lecun (Facebook) un Francesca Rossi (IBM).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma