Web Analytics
More
    Reklāma

    Essential Phone nonāks arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    Maijā izziņotais Essential Phone vēl arvien nav nonācis līdz pircējiem, kaut tika solīts, ka pirmie interesenti ASV pie modulārā viedtālruņa tiks pirms vismaz divām nedēļām. Iepriekš par pārējo pasauli nebija zināms nekas, bet šobrīd Essential apgalvo, ka Essential Phone nonāks arī Eiropā un Japānā.

    Essential Phone Eiropas cena tiek lēsta virs 700 eiro, kas ir visai ievērojams naudas daudzums par mazzināma uzņēmuma viedtālruni.

    Reklāma

    Essential Phone ieguvis ļoti plānas ekrāna apmales, turklāt viedtālrunis būs daļēji modulārs – tam varēs pievienot visai augstvērtīgu kameru, kas izmantojama arī kā pašiņu kamera.

    Essential Phone būs aprīkots ar Qualcomm 835 procesoru kopā ar 4 GB RAM un 128 GB iebūvēto atmiņu. Essential Phone uzbūvē izmantots titāns un keramika, kas padara viedtālruni vieglu un izturīgu.

    Essential Phone savienojumos tiks izmantoti magnētiski pieslēgumi ar viedtālruņa korpusā iedziļinātiem kontaktiem. Essential Phone nesaņems USB Type-C pieslēgvietu, bet tiek plānots, ka būs pieejama pāreja uz USB Type-C. Magnēti turēs arī 360 grādu kameru, kas iznāks kaut kad vēlāk. Tāpat Essential Phone nesaņems standarta 3.5 mm austiņu pieslēgvietu, to arī aizstās magnētisks adapters.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēters
    19.07.2017 11:16

    Vai Nokia 3100 ar pieliekamo kameru tādā gadījumā arī nevar uzskatīt par “daļēji modulāru” tālruni?

    enity2017
    19.07.2017 19:05

    Izskatās un izklausās labi, bet tā cena !!!:(

    Lapsinieks
    19.07.2017 19:29

    nez ko teiks zerolemon fans

    x
    19.07.2017 19:38
    Reply to  Lapsinieks

    “sigh”

    Reklāma