Web Analytics
More
    Reklāma

    LeEco nedienas – Faraday atmet ideju investēt miljardu dolāru Nevadas štatā

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka viens no pompozākajiem auto ražotājiem Faraday spēj visu, tikai ne ražot un veiksmīgi pārdot automašīnas. Uzņēmuma plāns Lasvegasā izveidot miljardu dolāru vērtu ražotni ir izgāzies. Tiek lēsts, ka labākajā gadījumā Faraday spēs nodrošinās 13 000 darba vietas.

    Pirms aptuveni gada LeEco paziņoja par 1.8 miljardu dolāru investīcijām elektroauto ražošanas rūpnīcu izveidē. Rūpnīcas atradīsies Ķīnā un ASV, un tiek ziņots, ka LeEco plānos ir gadā saražot 400 000 automašīnu, tādējādi tuvojoties Tesla plāniem. Kopējās LeEco investīcijas Eco Experience Park ražotnēs vajadzēja būt vismaz 3 miljardiem dolāru.

    Iepriekš ziņojām, ka LeEco ir iekļuvis pamatīgā finanšu ķezā – Šanhajas tiesa iesaldējusi uzņēmuma aktīvus 180 miljonu dolāru apmērā. Prasību par aktīvu iesaldēšanu iesniegsi Ķīnas Tirdzniecības banka, kas neesot saņēmusi no LeEco procentu maksājumu.

    Nemaz ne tik sen LeEco bija mazzināms Android viedtālruņu ražotājs, tomēr īsā laika sprīdī LeEco ieguva atpazīstamību ne tikai viedtālruņu pasaulē, bet LeEco arī iemēģināja roku arī elektro automašīnu tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.07.2017 11:21

    Tad šoreiz nevis izstrādātāji nofeiloja, bet CEO?

    wils
    12.07.2017 14:43

    Vispār jau LeEco Ķīnā pieder lielākais video straumēšanas serviss (VOD) ar savu kinostudiju, un pirms telefoniem iesāka ar viedo TV ražošanu un pārdošanu.

    https://en.wikipedia.org/wiki/LeEco

    Reklāma