Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedierīce konstatē ģimenes strīdu un izsauc policiju

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka kāds mājas viedpalīgs esot noklausījies ģimenes ķīviņu un izsaucis policiju. Sākotnēji tika uzskatīts, ka ierīce bijusi Amazon Echo, tomēr pēcāk noskaidrots, ka ASV Ņūmeksikas policija nav precizējusi viedā palīga ražotāju.

    Sniegtā informācija norāda, ka ģimenes strīdā esot bijusi iespēja, ka vīrs ir izvilcis šaujamieroci un kliedzis sievai, vai viņa ir izsaukusi policiju. Viedā ierīce, visticamāk, pārklausījusies un uzskatījusi to par pieprasījumu zvanīt policijai.

    Reklāma

    Speciālo uzdevumu vienība pēc vairāku stundu pārrunām esot apcietinājusi agresīvo vīrieti. Tiek pieļauts, ka zvans policijai ir izglābis sievas un meitas dzīvības. Tomēr daudzus vēl arvien satrauc viedo mājas palīgu spēja noklausīties it visas sarunas.

    Šī nav pirmā reize, kad viedās mājas ierīces kaut ko pārklausās. Zināms, ka vēl janvārī vairākas Amazon Echo ierīces noklausījās TV skanošu reklāmu un sāka pasūtīt lelles no tiešsaistes veikala.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.07.2017 18:20

    Ok, Štatos vēl piekrītu, ka iekārtas vismaz angiski saprot. Bet, cik ilgam laikam būtu jāpaiet, lai, piemēram, šīs iekārtas sāktu latviski saprast? Ir kādi dati?

    KKTK
    12.07.2017 11:12

    Tātad, vispirms, kā senajos laikos (noraut stacionārā telefona vadu), vajajdzēs uzšaut pa viedo podu.

    Reklāma