Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Mate 10 gaidāms ar milzu ekrānu un 10 nm procesoru

    Jaunākie raksti

    Nekas tā neaizkustina tehnoloģiju fana sirdi kā paziņojums par tālāku viedtālruņu procesoru attīstību, atnesot vēl ātrākus un vēl energoefektīvākus procesorus. Baumas norāda, ka Huawei neliks vilties zīmola faniem, jau šajā rudenī izziņojot jaunu Mate 10 modeli ar uzlabotu procesoru.

    Sagaidāms, ka Huawei Mate 10 tiks izziņots jau oktobrī, bet veikalos viedtālrunis nonāks pirms Ziemassvētkiem, lai pamatīgi iegrieztu Samsung, LG un Apple flagmaņiem, kas tiek gaidīti ne ātrāk par 2018. gada sākumu.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka Huawei Mate 10 arī izmantos Japan Display ražotu ekrānu praktiski bez ekrāna apmalēm, kas jau baumu līmenī tiek piedēvēts augustā gaidāmam Sony Xperia viedtālrunim. Huawei Mate 10 viedtālrunis varētu saņemt vismaz 6.0 collu ekrānu ar 1440 x 2560 ekrāna izšķirtspēju un ar 18:9 malu attiecību.

    Otrs Huawei Mate 10 jaunums būs Kirin 970 procesors, kas saņems dažādas modernas virtuālās un papildinātās realitātes iespējas kopā ar lielāku jaudu un mazākiem enerģijas tēriņiem, pateicoties 10 nm procesora ražošanas tehnoloģijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    06.07.2017 13:12

    Prioritāri ir normālas ietilpības baterija, ne jau kas cits… 5000mAh+, Huawei pārsteidziet mani, varat?

    x
    06.07.2017 13:40

    nu nebūs ar plānajām apmalēm un knapo korpusu nekādas resnās baterijas. N. E. B. Ū. S.

    protams, ir patīkami dzīvot ar apziņu ka esi atklājis kapitālistu sazvērestību lai neražotu smārtu, kas aktīvi izmantots vilktu nedēļu bez uzlādes. un otra sazvērestības daļa ir piespiest cilvēkus pirkt ārējo bateriju, no kuras telefonu var uzlādēt vairākkārt, neuzlādējot ārējo paku.

    un visa slepenā informācija par patērētāju genocīdu ir brīvi pieejama internetā, tie kapitālistu cūkas pat nekautrējas un nemaz necenšas slēpt savu šausmīgo nodarījumu pēdas!

    Reklāma