Web Analytics
More
    Reklāma

    Luksusa telefonu ražotājs Vertu atkal iekūlies naudas problēmās

    Jaunākie raksti

    Kurš gan būtu iedomājies, ka kādreizējais Nokia atzars Vertu nekādi nespēs tikt galā ar finanšu problēmām. Laikam jau pārdot telefonu par 40 000 eiro nav nemaz tik izdevīgi… Vertu telefoni un viedtālruņi parasti tiek dēvēti par ne visai glītiem, tomēr naudīgi ļaudis sevi ar Vertu nereti mēdz izdaiļot.

    Britu laikraksts The Telegraph ziņo, ka Vertu Corporation Ltd ir problēmas ar neizmaksātām algām darbiniekiem un arī vairākiem valsts budžeta maksājumiem. Vēl šī gada martā luksusa viedtālruņu ražotājs Vertu kārtējo reizi ir mainīja īpašnieku. Tā bija jau trešā īpašnieku maiņa kopš 2012. gadā Vertu atdalījās no Nokia. Vertu par 61 miljonu ASV dolāru iegādājies turku izcelsmes uzņēmējs Hakans Uzans (Hakan Uzan), kas ļāva kādu laiku dzīvot cerībās uz saulaināku nākotni.

    Reklāma

    Informācija norāda, Vertu darbinieki tiekot krāpti – no algas tiekot atskaitītas iemaksas pensiju fondos, bet iemaksas tā arī līdz pensiju fondiem neesot nonākušas. Turklāt šajā mēnesī radušās problēmas ar algu izmaksām. Tiekot pat apspriests, vai Vertu īpašnieku maiņa ir notikusi atbilstoši visām prasībām, jo iepriekšējais īpašnieks no Hakana Uzana neesot saņēmis vairākus pielīgtos maksājumus.

    Tiek lēsts, ka Vertu var tikt ļoti ātri iznīcināts, ja notiks uzņēmuma iesaistīšana bijušā un esošā īpašnieka tiesvedību strīdos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    05.07.2017 20:14

    Jaunie bezmalu ierīces tiešām ir neglītas, vienīgi Vertu prot ražot telefonus ar akcentu.

    Reklāma