Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbību uzsācis Baltijā pirmais akciju pirkšanas un pārdošanas darījumu portāls Shareswall

    Jaunākie raksti

    Savu darbību uzsākusi Shareswall, kas ir Baltijā pirmā interneta platforma, kas padarīs sabiedrības ar ierobežotu atbildību (SIA) un startup uzņēmumu akciju pārdošanas un pirkšanas darījumu veikšanu daudz ērtāku un pieejamāku. Atklājot interneta platformu, Shareswall dibinātāji cer, ka jaunais pakalpojums mainīs ierobežoto uzņēmuma darījumu tirgu, līdzīgi kā to ir izdarījuši nekustamā īpašuma un automašīnu pārdošanas portāli.

    “Baltijā ir vairāk nekā 300 000 aktīvu uzņēmumu, un to skaits aug, bet nav neviena vienota tirgus platforma, kurā tiktu veikti uzņēmumu akciju darījumi. Ir ievērojams daudzums uzņēmēju, kuri vēlētos pārdot vai pirkt uzņēmumu akcijas, atrast partnerus, paplašināties, bet viņiem trūkst informācijas par pieejamajiem darījumiem,” uzsver Shareswall dibinātājs Timo Tirs, kurš pats ir aktīvs uzņēmējs un ir saskāries ar problēmām, meklējot aktuālu informāciju par pieejamajiem darījumiem.

    Reklāma

    “Kad mēs pērkam automašīnu, tad uztveram par pašsaprotamu meklēt labākās iespējas un cenas tieši interneta portālos. Uzņēmumu akciju pārdošanā un pirkšanā līdz šim nav bijušas šādas drošas un populāras iespējas. Atšķirībā no nekustamo īpašumu un automašīnu portāliem Shareswall piedāvās iespēju atrast jaunus partnerus un paplašināt savu biznesu. Piemēram, ja kādam pieder restorāns Rīgā, Viļņā vai Tallinā un ir vēlme paplašināt savu darbību Baltijā, tad to īstenot, atrasta sadarbības partnerus un investorus būs iespējams, izmantojot Shareswall platformu,” papildina Timo Tirs.

    Ievietojot piedāvājumu, ir iespējams izvēlēties, kam šī informācija ir pieejama, vai tikai lietotājiem konkrētās valstīs, vai tikai reģistrētiem lietotājiem ar konkrētu interesi investēt, vai arī tas ir redzams visiem Shareswall apmeklētājiem. Ieinteresētās puses savā starpā var komunicēt un veikt darījumus.

    Shareswall ir pieejams Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, taču mērķis ir paplašināties arī citās Eiropas valstīs. Katrā valstī Shareswall būs pieejams lokālajā valodā, bet internacionālie lietotāji varēs izvēlēties angļu valodu. Visi publicētie piedāvājumi tiks pārbaudīti attiecīgās valsts uzņēmumu reģistrā, un darījumi tiks noslēgti starp pircējiem un pārdevējiem, sekojot vietējiem normatīvajiem regulējumiem. Savus piedāvājumus Shareswall platformā varēs ievietot tikai SIA un startup uzņēmumi.

    Cenas
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    psss
    28.06.2017 13:26

    Lieks starpnieks, kas grib naudiņu par neko.

    ruksis
    28.06.2017 13:41
    Reply to  psss

    LoL. Taa kaa lielaka dala servisu

    oga
    30.06.2017 03:16

    Final-Recipient: rfc822; info@shareswall.lv
    Action: delayed
    Status: 4.7.1
    Remote-MTA: dns; mh10.elkdata.ee. (185.7.252.16, the server for the domain shareswall.lv.)
    Diagnostic-Code: smtp; 454 4.7.1 : Relay access denied
    Last-Attempt-Date: Thu, 29 Jun 2017 16:34:49 -0700 (PDT)
    Will-Retry-Until: Sat, 01 Jul 2017 14:19:57 -0700 (PDT)

    :)

    Reklāma