Web Analytics
More
    Reklāma

    Vivo varētu pirmais piedāvāt viedtālruni ar pirkstu nospiedumu nolasītāju zem ekrāna

    Jaunākie raksti

    Baumu līmenī gan Apple, gan arī Samsung izskatīja iespēju izvietot pirkstu nospiedumu nolasītāju zem ekrāna aizsargstikla. Tiesa, jaunākā informācija norāda, ka Samsung ir šo tehnoloģiju atzinis par negatavu, un tā nenonāks Samsung Galaxy Note8 viedtālrunī. Baumas par Synaptics optisku pirkstu nospiedumu nolasītāju norāda, ka tas ne pārāk labi sadarbojas ar viedtālruņu ekrāniem, nedaudz kropļojot krāsas.

    Synaptics 2016. gada nogalē izziņoja optisku pirkstu nospiedumu nolasītāju, kas atradīsies zem viedtālruņa aizsargstikla, neaizņemot lieku vietu korpusā. Synaptics pirkstu nospiedumu nolasītājs strādās caur 1 mm biezu aizsargstiklu. Piemēram, Gorilla Glass tehnoloģijas atļauj ražot 0.2 līdz 2 mm biezus aizsargstiklus.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka Ķīnas viedtālruņu ražotājs Vivo varētu kļūt par pirmo ražotāju pasaulē, kas savā produkcijā izmanto Synaptics optisku pirkstu nospiedumu nolasītāju tehnoloģiju vai kādu citu tehnoloģiju, kas darbojas pēc tā paša principa. Ja baumas atbilst patiesībai, jau šonedēļ gaidāma Vivo viedtālruņa izziņošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma