Web Analytics
More
    Reklāma

    Izklaides satura piedāvātāji rada milzīgu pretpirātisma apvienību

    Jaunākie raksti

    30 pasaulē lielākie izklaides satura radītāji un piedāvātāji apvienojuši spēkus cīņai pret pirātismu. To vidū ir MPAA, Amazon, Netflix, CBS, HBO, BBC, Sky, Bell Canada, CBS, Hulu, Lionsgate, Foxtel, Village Roadshow, Twentieth Century Fox un vairāki citi zināmi filmu, seriālu un cita izklaides satura radītāji.

    Alliance for Creativity and Entertainment radīts, lai cīnītos pret globālo pirātismu tīmeklī. Paziņojumā teikts, ka Alliance for Creativity and Entertainment dalībnieki piedāvā 480 dažādus servisus, kas ļauj skatīties filmas, seriālus un citu saturu par saprātīgām maksām pilnīgi legāli. Tādējādi atlīdzību saņem visi iesaistītie un netiek nekādā veidā atbalstīts pirātisms.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā vien filmas un seriāli nelegāli lejupielādēti 5.4 miljardus reižu. No datoriem un viedierīcēm pirātiska satura mājaslapas apmeklētas 21.4 miljardus reižu gada laikā. Alliance for Creativity and Entertainment sadarbosies ar vairāku valstu tiesībsargājošām iestādēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    14.06.2017 13:06

    Noteikti atbalstu pirātu nerimstošās rūpes cīņā ar mega korporācijām par labu darbaļaudīm :)

    Skābene
    14.06.2017 14:16
    Reply to  Daris

    Noteikti ir jāaizsargā holivudas miljonāru intereses pret kaut kādiem nošņurkušiem banānu republikas iedzīvotājiem, kas pat nevar atļauties nopirkt biļeti uz kino!
    Zvaigznes smagi strādā un ir pelnījušas taisnīgu atalgojumu par savu nesautīgo darbu, jo kas gan ir tie daži miljoni ko viņi saņem, varētu taču saņemt vēl par pāris miljoniem vairāk!

    x
    14.06.2017 23:31
    Reply to  Skābene

    kad holivuda zvaigznēm nevis maksās miljonus par katru lomu, bet vienreiz nopirks metadatus (izskats, kustību veids, balss – un laimīgs tas aktieris, no kura pirks visu komplektu) lai tos izmantotu CGI veidā pēc vajadzības, tad vēl paskatīsimies kādu stabuli pūtīs zvaigznes.

    LOOK
    14.06.2017 15:11

    Sķiet vilciens sen jau aizgājis. Atgādina vīrusu ķērāju aktivitātes.

    pseeee
    14.06.2017 23:41

    rižais pamuļķis jau arī maksā par visu, un domā, ka glābj nabaga Holivudu.

    Reklāma