Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle Age of Empires tiek uzlabota 4K izšķirtspējai

    Jaunākie raksti

    Age of Empires franšīzes spēles piedzīvos atkal atgriešanos ar Microsoft jauno darbības virzienu – vecu spēļu uzfrišināšanu. Age of Empires: Definitive Edition būs Ensemble Studio uzlabots klasiskās spēles variants, kas būs pieejams 4K izšķirtspējā.

    Age of Empires: Definitive Edition tiks uzlabotas arī animācijas un pilnībā pārveidota skaņa, lai tā atbilstu mūsdienu prasībām. Tāpat tiks pielikts darbs, lai pilnveidotu spēles iespējas, turklāt Age of Empires: Definitive Edition būs pieejama arī Xbox Live daudzspēlētāju versija.

    Reklāma

    Vēl šajā vasarā Microsoft piedāvās Age of Empires: Definitive Edition beta testus, bet spēles gala versija varētu pie spēlētājiem nonākt kaut kad ziemā vai varbūt pat 2018. gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    13.06.2017 11:13

    Būtu labāk pārveidojuši AOE Online un izlaiduši kā stand alone spēli, nevis kārtejo reizi nopūtuši putekļus no relikvijas. Nav jau vīns, kas ar gadiem paliek labāks.

    13.06.2017 11:21
    Reply to  Maris Laudams

    Reiz jau bija AOE online. Bet tā neveiksmīgi to projektu uztaisīja. Pēc kāda laika nomira.

    Maris Laudams
    13.06.2017 11:44
    Reply to  Toms

    Es zinu, ka tāda spēle bija. Un es nesaku, ka tā jāatjauno. Es gribu lai šo AOE online izlaiž kā offline game. Tur bija pietiekami daudz offline quests. Ja vēl izveidotu kārtīgu story, tad spēle būtu tip top.
    Tā bija neveiksmīga ne dēļ tā, ka spēle bija slikta, bet dēļ tā, ka spēle neienesa naudu, tā bija pietiekami labi spēlējama bez finanšu injekcijas un nebija kārtējā ‘pay to win’.
    Vienīgais par ko maksāju bija lai atbloķētu civilizācijas (kas vēlāk bija izdarāms bez maksas).

    Personīgi man viena no labākajām spēlēm.

    Maris Laudams
    13.06.2017 12:24

    Ievērtējiet ‘project penelope’ – izrādās, ka dažreiz no runām arī tiek pie darbiem. AOE online ir dzīvs!!! Uzliku lejupielādēt, cerams, ka būs reāl spēlējams :)

    Tom Jordan
    13.06.2017 22:17

    Es vairāk gaidu klasiskā Starcraft jauno uzlaboto versiju…

    Reklāma