Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā prezentēts jaunais Range Rover Velar

    Jaunākie raksti

    8. jūnijā tika prezentēts jaunais Range Rover modelis – Velar. Uz Velar atklāšanu tika aicināti viesi, preses pārstāvji, auto ražotāja pārstāvji un Inchcape Motors Latvia grupas vadība. Pasākums notika restorānā Rīga Sunset Lounge Andrejsalā. Vakara gaitā visi klātesošie pirmo reizi Latvijā varēja apskatīt jauno Range Rover Velar, iegūt detalizētu informāciju no produktu speciālistiem, kas iepazīstināja visus ar jaunā modeļa koncepciju un inovatīvajiem risinājumiem tajā. Viesus ar muzikālu priekšnesumu pārsteidza un iepriecināja Intars Busulis un Abonementa orķestris.

    Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover direktors Dmitrijs Zeļeņins atklāja: “Šis ir ļoti gaidīts modelis Range Rover saimē. Tas jau kopš pirmās prezentācijas dienas ir izraisījis milzīgu interesi gan pasaulē, gan arī pie mums. Velar iezīmē akcentus un dizaina virzienu nākamajām Range Rover paaudzēm un jauniem modeļiem”.

    Reklāma

    Velar ir pilnīgi jauns modelis Range Rover saimē. Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns Velar dēvē par avangarda Range Rover. «Tas zīmolam paver jaunas glamūra, mūsdienīguma un elegances dimensijas. Range Rover Velar maina pilnīgi visu.» saka Makgoverns.

    Velar modelis, tāpat kā visi Range Rover, ir spējīgs apvidus pārvarēšanā – automobilis aprīkots ar pastāvīgo pilnpiedziņas sistēmu “Terrain Response”.

    Range Rover Velar būs apskatāms 9. un 10. jūnijā Inchcape Motors Latvia Jaguar Land Rover salonā Dārzciema ielā 60a. Tā ir vienreizēja iespēja aplūkot klātienē šo jaunāko Range Rover modeli pirms tas nonāks pie klientiem augustā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    10.06.2017 10:25

    glamūra un elegances fani ieraudzīs, ka cenā ir iekļauta arī ievedmuita un izvēlēsies kādu ES ražotu apvidus pārvarētāju.

    Uldis M.
    12.06.2017 08:50

    A kas tas par sēdekļu materiālu? izskatās pēc auduma, kurš jau blakussēdētāja galvas balstā sakrokojies, tam drīz vien varētu sekot elkoņbalsts… Vai tas ir kāds īpašs dārgs audums kas skaitās šiki, jo citādi man ir liels pārsteigums ka šādam auto vispār ir pieejams audums salonā, kur nu vēl modeļa prezentācijā…

    x
    12.06.2017 09:29
    Reply to  Uldis M.

    izskatās pēc itāļu dizainera džinsiem, kv.cm. cena kā dārgai ādai!

    aigi
    12.06.2017 10:00

    Wow, mans iekārojamākais auto.
    Skaistulis!

    Uldis M.
    13.06.2017 08:58
    Reply to  aigi

    Jā, principā jau no 2011. gada sākot ar Evoque un pēc tam arī pārējie Range Rover modeļi ir ļoti feini, bet nu jā, paši jaunākie, protams vis foršākie!

    KKTK
    12.06.2017 10:16

    Būtu es dzimis traktorists, tad man ar varbūt tāds patiktu.

    Reklāma