Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Model 3 pirmās automašīnas pie pircējiem nonāks jūlijā

    Jaunākie raksti

    Elektrisko automašīnu ražotājs Tesla sniedzis informāciju, ka jau pēc mēneša pirmās Model 3 automašīnas noripos no konveijera un būs gatavas doties pie pasūtītājiem. Vienlaikus ar pirmajām Model 3 automašīnām ielās, Tesla parādīs tīmekļa rīku Model 3 automašīnu pielāgošanai. Model 3 lētums slēpjas faktā, ka pielāgojamas būs tikai dažas nianses.

    Tesla vadītājs Īlons Masks norādījis, ka Model 3 pielāgojumi beigsies pie krāsas izvēles un disku izmēriem. Tiek plānots, ka Model 3 tiks pie plašākām pielāgošanas iespējām nākotnē, kad būs vismaz daļēji apmierināts milzīgais Model 3 pieprasījums. Masks uzsvēris, ka Tesla ir mācījusies no Model X kļūdām, kas pieļāva pārāk plašu pielāgojumu klāstu, tādējādi lieki sarežģījot mašīnas ražošanu.

    Reklāma

    Vienlaikus Tesla vadītājs atzinis, ka Model 3 pieprasījums vēl arvien ir grandiozs. Ja pasūtīsi savu Model 3 šodien, pie mašīnas stūres sēdīsies tikai 2018. gada nogalē. Iepriekš tika plānots, ka Model 3 pie pirmajiem pasūtītājiem nonāks šī gada beigās.

    Tesla Model 3 būs ļoti drošs auto, kā arī ieskrējiens no nulles līdz 100 kilometriem stundā būšot zem 6 sekundēm. Tesla Model 3 būs pieejams ar aizmugures piedziņu vai visu četru riteņu piedziņu. Salonu rotās 15 collu ekrāns, kas ir par 2 collām mazāks par Model S un X pieejamo vadības ekrānu. Tomēr ir jāatceras, ka Tesla Model S un X cenas bieži tuvojās 100 000 dolāru atzīmei. Tesla Model 3 būs piecas pilnvērtīgas sēdvietas, kas arī uzskatāms par pamatīgu uzlabojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma