Web Analytics
More
    Reklāma

    Euronics sadarbībā ar Microsoft Latvijā piedāvās Microsoft Surface ierīces

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Euronics, viens no lielākajiem patērētāju elektronikas preču mazumtirgotājiem Latvijā, vienojās sadarbībā ar Microsoft uzsākt Microsoft Surface ierīču tirdzniecību Latvijā.

    Microsoft Surface planšetdatoriem ir izsmalcināts dizains un augstas kvalitātes sastāvdaļas. Gan pašu ierīci, gan tās programmatūru ir izstrādājis Microsoft, nodrošinot izcilu lietošanas pieredzi. Ierīces ar magnēzija korpusu un Intel Core sērijas procesoriem nonāks Euronics veikalos jūnija sākumā.

    Reklāma

    “Esam ļoti gandarīti, ka sadarbībā ar Microsoft varam piedāvāt Latvijas pircējiem Surface ierīces,” saka Risto Juhanso (Risto Juhansoo), Euronics IT produktu grupas vadītājs. “Šie ir izcilas kvalitātes produkti, kas apmierinās visprasīgāko lietotāju vajadzības.”

    Microsoft Latvia vadītāja Renāte Strazdiņa uzskata, ka tirgus ir nobriedis inovatīvajam un jaudīgajam Surface. “Šīs ierīces ir veidotas, lai nodrošinātu jaunu radošuma vilni. Surface piedāvā elastīgu, mobilu risinājumu maksimālai produktivitātei jebkurai biznesa vai privātai vajadzībai,” norāda Strazdiņa.

    Surface ierīces ir jauns solis portatīvo ierīču attīstībā, kas paplašina cilvēku priekšstatus par to iespējām. Surface planšetdatori ir viegli, droši un jaudīgi. Tiem ir skārienjutīgs ekrāns un operētājsistēmas Windows 10 Pro versija, kas nodrošina izcilu produktivitāti ērti pārnēsājamā ierīcē. Windows Hello sniedz papildu drošības līmeni, izmantojot sejas atpazīšanu, lai pierakstītos savā ierīcē. Tas ir drošs un ērts biometrisks risinājums, jo lietotājam vairs nav jāatceras parole, lai iekļūtu savā ierīcē.

    Surface ierīcēs iekļautā Windows Ink funkcionalitāte ļauj parocīgi veikt piezīmes un rakstīt tieši uz ekrāna; Ink sniedz jaunas iespējas radošumam.

    Euronics nodrošinās gan ierīču tirdzniecību, gan servisa pakalpojumus Euronics iegādātajām ierīcēm. Tos patērētāji varēs saņemt sev tuvākajā Euronics veikalā.

    Sākotnēji pārdošanā Latvijā nonāks Surface Pro 4 ierīce.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aldis Esmits
    08.06.2017 15:25

    Tas nozīmē, ka Euronics ievedīs pelēkos Surface ? Jeb tomēr Surface tagad būs kā oficiāls produkts Latvijā ?

    Kristaps Skutelis
    08.06.2017 15:45
    Reply to  Aldis Esmits

    Ja šī info nāk no Microsoft, tad izskatās, ka kaut kas te būs oficiāli.

    digitalk
    08.06.2017 19:06

    tāpat ‘oficiāli’ daudzus gadus veda xbox – ne remonta, ne servisa, ne xbox live, viss caur pakaļu un m$ pārstāvniecība ne par ko neatbild.

    .,.
    08.06.2017 18:40

    Euronics pēdējā laikā gan spiež uz visādām sadarbībām (piem. Samsung Galaxy S8). Jautājums – kāda cena?

    09.06.2017 16:40

    Šāds pavērsiens ļoti priecē. Ne tikai šī produkta ienākšana Latvijā, bet vispār tendence kā tāda. Skaidrs, ka Latvijas tirgus lielajiem ražotājiem nav īpaši būtisks, tāpēc prieks par vietējiem uzņēmumiem, kas izrāda iniciatīvu no savas puses un mēģina noslēgt šādas vienošanās.

    Reklāma