Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple HomePod ir Siri digitālais asistents skaļrunī

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka Amazon Alexa un Google Assistant digitālie asistenti visai veikli pārņēmuši tirgu, kamēr Apple nav spējis piedāvāt Siri ārpus ierastās vides – viedtālruņiem un salīdzinoši nesen arī klēpjdatoriem.

    Apple izziņoja Siri digitālo asistentu pirms sešiem gadiem kopā ar iPhone 4S, bet Siri vēl arvien ir ar roku jāiekurbulē – jāatslēdz viedtālrunis, jāaktivizē Siri un tikai tad vari uzdot interesējošu jautājumu. Alexa un Google Assistant ir vienmēr aktīvi, vienmēr klausās komandu, vienmēr gatavi pakalpot bez neviena skāriena pie viedierīces. Apple gan ir ieviesis “Hey Siri” komandu asistenta izsaukšanai, bet tā nav pārāk uzticama.

    Reklāma

    Beidzot WWDC 2017 konferences norises laikā Apple ir izziņojis HomePod skaļruni, kas ietver Siri asistenta iespējas. Apple HomePod vienlaikus sacenšas ar Sonos, Amazon un Google piedāvājumu. HomePod ir aptuveni 18 cm augsts, tas atgādina ar raupju audumu apvilktu Mac Pro.

    HomePod darbina Apple A8 procesors, ierīcei ir septiņi iebūvēti skaļruņi. Apple HomePod jūt apkārtējo vidi, kas ļauj automātiski uzlabot ierīces skanējumu. HomePod skaņu sistēma tapusi sadarbībā ar Beats.

    Siri spēj atskaņot dziesmas no Apple Music, Beats 1 Radio, nolasīt balsī saņemtās ziņas, pastāstīt par laika prognozi un sastrēgumiem pa ceļam uz darbu.

    Apple HomePod cena būs 349 dolāri. Eiropas cena un pieejamība vēl nav zināma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma