Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzsākta reģistrācija dalībai “Technology Fast 50 Central Europe 2017” konkursā

    Jaunākie raksti

    Deloitte paziņo, ka tiek uzsākta reģistrācija dalībai “Technology Fast 50 Central Europe” konkursā. Šajā konkursā tiek aicināti piedalīties gan esošie, gan jauni strauji augošie tehnoloģiju uzņēmumi no dažādām Centrāleiropas valstīm: Albānijas, Bosnijas un Hercegovinas, Bulgārijas, Horvātijas, Čehijas, Igaunijas, Ungārijas, Kosovas, Lietuvas, Maķedonijas, Moldovas, Melnkalnes, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Slovākijas, Slovēnijas un Latvijas.

    “Ir ļoti svarīgi, ka šajā konkursā ir arī Latvija, jo tas ļauj mums atpazīt un atbalstīt vietējos strauji augošos uzņēmumus, kas rada inovatīvus produktus vai risinājumus, starptautiskā līmenī. Un Latvijā šādu uzņēmumu ir ne viens vien,” saka Jānis Kauliņš, Deloitte Latvia Konsultāciju nodaļas vecākais menedžeris.

    Reklāma

    Konkurss ir domāts uzņēmumiem, kas ir radījuši tehnoloģiskus produktus vai pielieto tehnoloģiskus risinājumus produktu ražošanā vai pakalpojumu sniegšanā un darbojas ar tehnoloģijām, programmatūrām, medijiem, komunikācijām un zinātni saistītās nozarēs. Konkursā uzņēmumi tiek vērtēti, pamatojoties uz to ieņēmumu pieaugumu pēdējo četru gadu laikā, kas 2017. gadā ir par periodu no 2013. līdz 2016. gadam.

    Konkurss ir sadalīts trīs kategorijās un ir paredzēta viena speciālā balva.

    Lai kvalificētos galvenajā “Fast 50” kategorijā, uzņēmumam tirgū jādarbojas vismaz četrus gadus un laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam neto apgrozījumam katrā gadā jābūt vismaz 50000 EUR.

    Kategorijā “Uzlecošā zvaigzne” tiks vērtēti “jauni” uzņēmumi, kuri ir parādījuši lielu potenciālu, bet neatbilst minimālajam četru gadu darbības kritērijam. Lai kvalificētos šajā kategorijā, uzņēmumam tirgū jādarbojas vismaz trīs gadus un laika posmā no 2014. līdz 2016. gadam neto apgrozījumam katrā gadā jābūt vismaz 30000 EUR.

    Kategorijā “Lielais piecinieks” tiek ierindoti tie uzņēmumi, kas parādījuši ļoti strauju izaugsmi. Lai kvalificētos šai kategorijai, uzņēmumiem ir jāatbilst tiem pašiem kritērijiem kā “Fast 50” vērtēšanā, taču 2016. gadā ieņēmumiem jau ir jāpārsniedz 25 miljoni EUR.

    Balva “Izcila inovācija” tiek piešķirta vienam uzņēmumam, kas ir attīstījis unikālu un inovatīvu produktu vai sniedz pakalpojumus, kuriem ir revolucionārā ietekme uz tirgu. Šī balva tiks tikai vienam uzvarētājam, pamatojoties uz neatkarīgas žūrijas vērtējumu.

    Tiešsaistes reģistrācija, atbilstības kritēriji un cita papildus informācija ir pieejama “Technology Fast 50” tīmekļa vietnē www.deloitte.com/cefast50. Dalībnieki, kas pieteiksies šajā konkursā, automātiski tiks pievienoti arī dalībai konkursā “Deloitte EMEA Technology Fast 500”.

    Reģistrācija konkursam noslēgsies 2017. gada 31. jūlijā. Konkursa rezultāti tiks pasludināti 2017. gada 12. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma