Web Analytics
More
    Reklāma

    Google piedāvā apvienot visus digitālos ģimenes kalendāru paziņojumus vienā

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Google uzsāka piedāvāt dažādus ar ģimeni saistītus pakalpojum uzlabojumus – ar speciāli izstrādātas mājaslapas palīdzību vari pārlūkot un kopīgot piemērotas iegādātās spēles, lietotnes, filmas, TV pārraides un grāmatas ar ģimenes locekļiem, Google Play mūzikas ģimenes plānu, Google Keep piezīmes un tagad arī kalendārus.

    Google ģimenes kalendāra ideja ir pavisam vienkārša – ģimenes kalendārs būs pieejams visiem ģimenes locekļiem. Tas parādīsies kā atsevišķs kalendārs, līdzīgi kā šobrīd var Google Calendar vienlaikus uzturēt, piemēram, no Facebook importētu dzimšanas dienu atgādinājumus vai atsevišķi uzturētu darbam paredzētu kalendāru.

    Reklāma

    Lai arī Google kalendāru koplietošana nav nekas jauns, tomēr ģimenei paredzētās Google Calendar iespējas ir nedaudz ērtāk izmantojamas. Tāpat vairs nebūs nepieciešams pārsūtīt citiem ģimenes locekļiem kalendāru ierakstus, tiek paši sinhronizēsies starp visām ierīcēm.

    Sīkāk par Google Calendar ģimenes iespējas aktivizēšanu lasi pamācībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.06.2017 13:57

    Atverot izlasījās, ka Google taisās apvienot visus ģimenes kailfoto.

    as
    05.06.2017 14:32

    Hmm, izmantojam jau krietni sen vienu izveidotu kalendāru googlē, kura lietotāji ir visi ģimenes locekļi. Katram ir arī sava personīgais, pirms jauna pasākuma/atgādinājuma jāatceras, kurā kalendārā rakstīt, lai nav tā, ka privāts atgādinājums lec visiem un savukārt kāds kopīgs ielicies kā privāts un izlec tikai konkrētam lietotājam

    Reinis Bikše
    05.06.2017 15:36

    Latvijā nepieejams pakalpojums vai arī nespēju atrast pamācībā norādīto?

    Reklāma