Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pārstāj uzturēt bezmaksas fotogrāfiju rediģēšanas rīku Nik Collection

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka Google ir apnicis uzturēt vēl vienu produktu, un šoreiz tas ir visai populārais bezmaksas fotogrāfiju rediģēšanas rīku kopums Nik Collection. Nik Collection mājaslapas augšdaļā izvietota informācija, ka Google neplāno uzlabot vai papildināt Nik Collection.

    Google iegādājās Nik Collection vēl 2012. gadā, Nik Collection bija daļa no darījuma, kura rezultātā Google sev pievienoja populāro foto rediģēšanas lietotni Snapseed, kas pieejama Android un iOS lietotājiem. Nik Collection sastāv no vairākiem Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom un Aperture spraudņiem Windows un Mac datoriem. Pirms pievienošanas Google Nik Software maksāja ap 500 dolāriem, pēcāk Google samazināja cenu līdz 149 dolāriem, bet pirms gada Nik Software padarīja par bezmaksas programmatūru.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Google plāno pavisam likvidēt Nik Software piedāvātos spraudņus, jo tie būs pilnībā iekļauti Google Photos un Snapseed. Tāpēc būtu tikai prātīgi doties uz Nik Software mājaslapu un pieglabāt spraudņus savā datorā nebaltai dienai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma