Web Analytics
More
    Reklāma

    1Password pievieno iespēju īslaicīgi noņemt paroles, lidostu dienesti neglūnēs tavā Twitter

    Jaunākie raksti

    Ļaudis, kuri daudz ceļo ar lidmašīnām, ļoti novērtēs jauno 1Password iespēju, kas ļauj īslaicīgi liegt pieeju viedtālrunī esošajiem lietotāju kontiem, lai lidostu drošības dienesti tajos nevarētu glūnēt. Jau iepriekš bija zināms, ka ASV Pilsonības un imigrācijas dienests var pieprasīt ielūkoties ieceļotāja viedierīcēs un pat sociālo tīmekļu kontos.

    1Password Travel Mode īslaicīgi liedz pieeju dažādām parolēm un lietotāja kontiem, lai sveša acs neko nevarētu ieraudzīt viedierīcē. 1Password Travel Mode piedāvā izvēlēties paroles, kas netiek ierobežotas, pārējās paroles nebūs pieejamas, kamēr Travel Mode iespēja ir aktivizēta.

    Reklāma

    Pēc 1Password Travel Mode izslēgšanas atkal visas paroles atgriezīsies savās vietās un viedierīce turpinās darbu kā ierasts.

    Šī gada sākumā ASV iekšējās drošības (angļu: United States Department of Homeland Security) ministrs Džons Kellijs paziņojis, ka personām, kas piesakās vīzām, var nākties nodot ASV muitas dienestiem arī savas sociālo tīklu kontu paroles. Kellijs skaidroja, ka paroles var tikt prasītas, īstenojot stingrākas pārbaudes, lai atklātu personas, kas var radīt riskus ASV drošībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    24.05.2017 15:15

    Ja vien nenēsā dvieli uz galvas, šī aplikācija nebūs noderīga!
    Savukārt, ja nēsā dvieli ap galvu, tad šitāda aplikācija neko nepalīdzeš, jo par nesadarbošanos ar varas iestādēm vai to likumīgo prasību nepildīšanu var ātri nokļūt apcietinājumā!

    Reklāma