Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu radītā personālvadības programma CakeHR paplašina savu darbību Ziemeļvalstu reģionā

    Jaunākie raksti

    Latviešu komandas kopīgi veidoto personālvadības programmu CakeHR ir pamats uzskatīt par vienu no Latvijas startap vides veiksmes stāstiem. 2011. gadā dibinātais personālvadības tehnoloģiju uzņēmums pašreiz apkalpo klientus vairāk kā 1000 dažādās pasaules pilsētās. Pie lielākajiem uzņēmuma klientiem pieskaitāmi nacionālā aviosabiedrība airBaltic un ASV televīzijas kompānija CBS.

    Atverot savu otro biroju ārpus Latvijas, CakeHR ienāk Igaunijas tirgū, tādā veidā uzsākot uzņēmuma stratēģisko attīstību Ziemeļvalstu reģionā.

    Reklāma

    Līdz ar ienākšanu Igaunijas tirgū, tiek sperts nākamais solis globālās izaugsmes kampaņas ietvaros, kuras mērķis ir ar pārstāvniecības starpniecību iekarot jaunus tirgus, radot attiecīgajam tirgum pielāgotus personālvadības tehnoloģiju risinājumus darbinieku pārvaldībai.

    CakeHR līdzdibinātājs un izpilddirektors Kaspars Upmanis: “Esam pagodināti ienākt Igaunijas tirgū. Esmu pārliecināts, ka mūsu klātbūtne šeit Igaunijā dos ieguvumu gan darbiniekiem, gan darba kultūrai kopumā. It īpaši, darbinieku iesaistes veicināšanā un uzņēmumu darba vides uzlabošanā, izmantojot modernās tehnoloģijas.”

    „Verot durvis mūsu birojam Tallinā, mūsu komandai arī pievienojas biznesa attīstības pārstāve Laura Līza Lemetsara (Laura Liisa Lemetsar). Laura ir arī uzņēmuma MTÜ AIESEC Eesti valdes locekle, bijusī AIESEC Eesti finanšu un tiesību nodaļas vadītāja. Viņas izcilās vadības prasmes un apņemšanās attīstīt Igaunijas personālvadības tehnoloģiju tirgu mums sniedz lielisku iespēju paplašināt savas darbības teritoriju.” saka Jānis Dubinskis, CakeHR biznesa attīstības vadītājs.

    “Strādājot par organizācijas vadītāju, vienmēr centos uzzināt vairāk par darbiniekiem, jo tas palīdz saprast, kas darbiniekiem trūkst, un par ko viņi priecājas. Atrast ātru un efektīvu personāla novērtējuma veidu vienmēr ir bijusi aktuāla problēma gan vadītājam, gan darbiniekiem. Lai labāk izprastu uzņēmumu vajadzības, mums ir jāpievērš uzmanība darbinieku vajadzībām. Tieši darbinieki ir tie, kuri strādā, lai nodrošinātu ilgtspējīgu finanšu izaugsmi, kas pēcāk veicina arī uzņēmuma attīstību. Visi ir ieguvēji!” piebilst L.L.Lemetsara

    „Igaunijas pašreizējā ekonomiskā attīstība un pastāvīga mazā un vidējā biznesa sektora izaugsme paredz nepieciešamību pēc jauniem un drošiem personālvadības risinājumiem, kas atbildīs tirgus vajadzībām,” apgalvo Upmanis. „Igaunija ir nozīmīga mūsu biznesa portfeļa daļa, kas ievērojami paplašinās mūsu darbību šajā augošajā tirgū.”

    Atšķirībā no citiem vecākiem personālvadības risinājumiem, kas mēdz būt lēni un sarežģīti lietošanā, inovatīvā un lietotājiem draudzīgā personālvadības programma CakeHR ir izveidota darbinieku un vadītāju ātrai, ērtai lietošanai.

    Nozīmīgākā programmatūras funkcionalitāte:

    • prombūtnes vadība un uzskaite
    • 360 grādu novērtēšana
    • darba laika uzskaites tabeles
    • individuālie mērķi un izpilde
    • darba attiecību uzsākšana un izbeigšana
    • personāla atlases vadība
    • izvērsti pārskati par uzņēmumu un darbiniekiem
    • organizācijas struktūras karte

    „Esam pārliecināti, ka tīkla paplašināšana palīdzēs sniegt klientiem uzlabotus pakalpojumus viņu dzimtajā valodā, pilsētā un valstī. Mūsu inovatīvie risinājumi apmierinās gan jauno, gan jau esošo klientu atšķirīgās prasības pēc atbalsta pakalpojumiem. Mums ir svarīga efektivitāte, un ar mūsdienu tehnoloģiju un inovāciju palīdzību, vēlamies sniegt mūsu klientiem un darbiniekiem izcilu pakalpojumu kvalitāti,” atzīst CakeHR līdzdibinātajs un mārketinga vadītājs Norberts Erts.

    „Mūsu devums Igaunijai, daloties ar zināšanām par nozari un labo praksi, sniedz vairāk iespēju visām Igaunijas personālvadības nozares ieinteresētajām pusēm, ar programmatūras palīdzību nodrošinot uzņēmuma produktivitāti, neatkarīgi no darba kolektīva atrašanās vietas,” piebilst K.Upmanis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    23.05.2017 11:52

    lielisks darbiniekus motivējošais plakātiņš pie sienas par viņu produktu.

    x
    23.05.2017 16:51
    Reply to  digitalk

    komatu vajag!

    get shit, done

    Papuass
    23.05.2017 16:39

    Bilde monitorā vairāk izskatās pēc Trello :) Cake HR gan neesmu redzējis.

    Reklāma