Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Assistant aplaimos arī iPhone īpašniekus

    Jaunākie raksti

    Microsoft jau šobrīd piedāvā Cortana digitālo asistentu iPhone lietotājiem. Kāpēc lai to pašu nedarītu Google ar Google Assistant?

    Tiek ziņots, ka Google plāno pavisam drīz izziņot Google Assistant nonākšanu iOS operētājsistēmā. Tiek pieļauts, ka Google Assistant un iOS saprecināšanu izziņos Google I/O 2017 konferences norises laikā jau pēc dažām dienām.

    Reklāma

    Google Assistant var uzskatīt par spējīgāku Google Now versiju, kas jau šobrīd mitinās Android viedierīcēs. Google Assistant spēj ne tikai rast atbildes uz komplicētiem jautājumiem, bet arī atgādināt par gaidāmiem notikumiem, par lietus iespējamību dienas laikā, pārvaldīt viedo māju u.tml. Sākotnēji pie Google Assistant tiks angliski runājošās valsts, bet iOS versiju vismaz līdz rudenim varam gaidīt tikai ASV teritorijā.

    Google I/O 2017 izstrādātāju konference sākas jau rīt – 17. maijā. Google I/O konferenču laikā tiek izziņoti Android jaunumi, dažādas viedierīces un gaidāmie Google servisi. Konferences tiešraide būs skatāma YouTube Google Developers kanālā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    16.05.2017 11:15

    Jautrākais, ka uz mana samsung ‘ta viš i, ta viš nav’, vairāk nav nekā ir.
    Tagad atkal uz pogu ir Google search.
    Lai vispirms tiek galā ar Android, pirms lien uz ios

    Reklāma