Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamnedēļ “Riga Dev Days 2017” tehnoloģiju konference pulcēs 600 profesionāļus no visas pasaules

    Jaunākie raksti

    No 15. līdz 17. maijam Rīgā trešo reizi notiks Riga Dev Days – lielākā tehnoloģiju konference Baltijā, ko organizē trīs neatkarīgas vietējās bezpeļņas organizācijas – Google Developer Group Riga, Java User Group Riga un Oracle User Group Riga.

    Riga Dev Days vienkopus pulcēs ap 600 dalībnieku un vairāk nekā 50 starptautiski atzītu nozares profesionāļu no visas pasaules. Konferencē tiks prezentētas jaunākās tendences, risinājumi un aktuālās tēmas tehnoloģiju un programmatūras izstrādes jomā. Vairāk nekā 60 sesijās tiks apskatītas tādas tēmas kā Java, interneta un mobilā vide, datubāzes un mākoņtehnoloģijas.

    Reklāma

    “Konference radās ar mērķi vienuviet sapulcināt programmatūras izstrādātājus no visas Baltijas un kaimiņvalstīm,” stāsta Dmitrijs Buzdins, viens no Riga Dev Days organizatoriem, piebilstot: “Pasākums nodrošina satikšanās vietu programmatūru inženieriem un nozares ekspertiem no visas pasaules, kā arī rada iespēju dalīties ar labās prakses piemēriem un jaunākajiem tehnoloģiju sasniegumiem, kas dalībniekiem ļauj iegūt nozīmīgu informāciju par aktuālajiem nozares notikumiem.”

    Trīs dienu konferencē dalībniekiem starptautisku ieskatu nozares aktualitātēs un jaunākajos risinājumos sniegs eksperti no 27 valstīm, tostarp Vācijas, Lielbritānijas, Francijas, Šveices, Beļģijas, Nīderlandes, Izraēlas, Brazīlijas, ASV un Japānas. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja labāko izstrādātāju vadībā apgūt jaunas praktiskas iemaņas, piedaloties meistarklašu dienā 17. maijā.

    “Šī nav kārtējā IT konference ar tehniskām sarunām. Tā ir vieta, kur dalībniekiem papildināt profesionālo pieredzi, un vienīgais veids, kā uzlabot produktivitāti un ikdienas darba kvalitāti, kā arī paaugstināt savu vērtību darba tirgū,” stāsta Dmitrijs Buzdins.

    Riga Dev Days notiek, sadarbojoties vairākām līdzās pastāvošām interešu grupām un tehnoloģiju kopienām. Konference attīstījās no Java Day Riga, paplašinot populārajā pasākumā apskatīto tēmu loku. Vairāku gadu neatlaidīga darba rezultātā Riga Dev Days ir kļuvusi par vienīgo šāda veida konferenci Baltijas valstīs, kuras norisi atbalsta Google.

    Vairāk informācijas par pasākumu un biļešu iegādi iespējams iegūt Riga Dev Days mājaslapā www.rigadevdays.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma