Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft apstiprina rudenī gaidāmu Windows 10 atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Windows 10 Creators Update jau kādu laiku ir uzsācis ceļu pie lietotājiem, bet tas nenorit ideāli gludi. Microsoft Build konferences norises laikā atklāts, ka tiešām šogad gaidāms vēl viens pamatīgs Windows 10 atjauninājums, kas beidzot ieguvis arī oficiālu nosaukumu Fall Creators Update. Iepriekš tā kodētais nosaukums bija Redstone 3.

    Vēl arvien nosaukumā figurē “Creators Update”, jo tiks turpināts darbs pie dažāda satura radīšanas iespēju pievienošanas un uzlabošanas. Windows 10 ciešāk sadarbosies ar Microsoft Graph, sinhronizējot visu satur starp Windows 10, iOS un Android ierīcēm. Solis ir ļoti loģisks, jo Microsoft pēdējos gados ir ļoti aktīvi darbojies pie iOS un Android lietotņu izstrādes.

    Reklāma

    Fall Creators Update atnāks ar jaunu operētājsistēmas saskarni Microsoft Fluent Design System, kas iepriekš tika dēvēta par Project Neon. Microsoft pagaidām neko konkrētāk par Fall Creators Update un Fluent Design nevēlas stāstīt.

    Microsoft Fluent Design System
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.05.2017 15:08

    kad tas falla-radītāja apdeits uzinstalēsies, tad jau redzēs, kas un kā.

    Toms Śtals
    12.05.2017 20:16

    Atkal “creators”? Nu kam tas vajadzīgs?

    Janis Smelters
    16.05.2017 22:09

    Pēdējais apdeits man bišku sačakarēja dzīvi. Nācās pāris stundas pavadīt lai salabotu visu savārīto. Nobruka dokumentu un library atraššanās vietas uz defoltajām, nobruka visi sharing iestādījumi.

    Reklāma