Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm izziņo divus jaunus procesorus – 14 nm tehnoloģija, uzlabots kameru atbalsts

    Jaunākie raksti

    Qualcomm izziņojis divus jaunus vidējās klases procesorus, kas cenas ziņā pieejamāku padarīs vairāku flagmaņu tehnoloģiju atbalstu. Snapdragon 660 un Snapdragon 630 procesori uzlabos savienojumu iespējas, kameru tehnoloģijas un arī pievienos ātro uzlādi lētākiem viedtālruņiem.

    Abi jaunie Qualcomm Snapdragon 660 un Snapdragon 630 procesori saņems Snapdragon X12 LTE modemu, kas jau bija pagājušā gada Snapdragon 820/821 procesoros, padarot mobilo datu savienojumus ļoti ātrus. Teorētiskā datu caurlaidība ir 600 Mbps (lejupielāde) un 150 Mbps augšupielāde.

    Reklāma

    Snapdragon 660 un Snapdragon 630 procesori atbalstīs jaunākās kameru tehnoloģijas – hibrīdu autofokusu, uzlabotu fāzes nobīdes autofokusu (2PDAF), elektronisku attēlu stabilizāciju video uzņemšanas laikā, attēlu apstrādi, lai uzlabotu fotogrāfiju uzņemšanu sliktos gaismas apstākļos. Vidējā klasē būs iespējams uzstādīt arī divu objektīvu kameras.

    Jaunie procesori ir kļuvuši vēsāki un energotaupīgāki, pateicoties 14 nm izveides tehnoloģijai. Sagaidāms, ka Snapdragon 660 un Snapdragon 630 procesori būs pieejami viedtālruņos jau uz rudens pusi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma