Web Analytics
More
    Reklāma

    McAfee izlaiž spēli, lai atgādinātu par drošu paroļu izmantošanu

    Jaunākie raksti

    Antivīrusu industrijas pionieris McAfee ir izlaidis spēli True Key Game, lai atgādinātu par drošu paroļu lietošanas nepieciešamību. Ideja šķiet muļķīga, bet tomēr ir jāatzīst, ka jaunatne daudzas lietas mācās no datorspēlēm. Daži pat esot mācījušies vēsturi no spēles Assassin’s Creed.

    Intel Corp. nopirka McAfee Inc. par 7.68 miljardiem ASV dolāru 2010. gadā, bet pagājušajā mēnesī Intel atdalīja McAfee no sevis, padarot antivīrusu programmatūras ražotāju atkal par atsevišķu uzņēmumu. Intel vēl arvien pieder 49% no McAfee.

    Reklāma

    McAfee drošības programmatūras pašreizējās pozīcijas antivīrusu tehnoloģiju laukā ir viduvējas un pat vājas. AV-TEST veiktajos antivīrusu testos McAfee komerciālie produkti bieži vien atrodas aiz citu ražotāju bezmaksas produkcijas.

    Vienlaikus izziņots, ka McAfee ir izlaidis jaunus Firefox un Edge tīmekļa pārlūku spraudņus True Key paroļu uzglabāšanas servisam, izveidotas arī jaunas norēķinu karšu datu glabāšanas lietotnes iOS un Android operētājsistēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    04.05.2017 11:49

    Spēle otrajā solī sāk slavēt McAfee :) Īstenībā jau melot, jo nekādi līderi viņi nav. Būtu labāk vīrusus ķēruši kā nākas!comment image

    geksis
    04.05.2017 13:29
    Reply to  nabadanga

    Viņi ir līderi starp programmām, kuras pirmās tiek izdzēstas no jauniem datoriem, kuriem līdzi nāk OS (kopā ar norton security)

    geksis
    04.05.2017 13:37

    Apnika viņu spēlēt, bet teikšu, ka ir ļoti atbilstoša priekš McAfee – viņu ofisā nekas nedarbojas :)

    Reklāma