Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger iebūvētās Instant Games pieejamas visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Facebook tikko paziņojis, ka Facebook Messenger iebūvētās HTML5 spēles Instant Games ir pieejamas visiem interesentiem pasaulē. Kopš novembra Instant Games bija pieejamas tikai ASV teritorijā. Kopumā šobrīd pieejamas 50 dažādas Instant Games, kuru skaitā ir Pac-Man, 8 Ball Pool un citas spēles.

    Instant Games piedāvā ne tikai vienspēlētāja spēles, bet pieejamas arī vairāku spēlētāju spēles, piemēram, Zynga Words With Friends, kas atļauj vienlaikus arī veidot čata tipa saziņu. Tāpat būs iespējams spēlēt dažādas spēles pret tā saucamajiem Facebook Messenger čata botiem. Tiek piedāvātas arī augstas kvalitātes spēles, piemēram, LEGO Batman Movie Bat Climb.

    Reklāma

    Pagaidām Facebook Messenger par Instant Games izmantošanu neprasīs neko pretī, pat netiks rādītas reklāmas. Sagaidāms, ka reklāmas ar laiku tomēr nonāks Instant Games. Tāpat pastāv iespēja, ka Instant Games nonāks arī pirkumi lietotnēs. Ar spēļu maksām agrāk vai vēlāk sāks niekoties lielie izstrādātāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.05.2017 13:18

    Un kam tas viss vajadzīgs?

    Garaisezis
    03.05.2017 18:19
    Reply to  Krotow

    tieši tā, labāk būtu atsājusi iespēju vecajiem telefoniem aktīvu aplīkāciju, nevis to piedrazojuši.

    Krotow
    03.05.2017 18:48
    Reply to  Garaisezis

    Ar to parasti ir problēmas. Atbalstīt veco API nereti ir sarežģītāk, kā visu izmest un taisīt no jauna. Tad kļūst aktuāls jautājums, pa kuru ceļu iet. Pagaidām rādās, ka Facebook taisās pārvērsties par mobilo telefonu zvana skaņu un emoji bildīšu izplatīšanas portālu – kādreiz mums bija tāds One.lv. Ceru, ka man nav taisnība.

    Garaisezis
    03.05.2017 22:49
    Reply to  Krotow

    un tagad salidzini kadi bija flagmani 5 gadus atpakal un tagad, visa kā vairak, it kā… bet funkciju var veikt tieši to pašu.

    x
    03.05.2017 18:59
    Reply to  Krotow

    kam, kam…facebuks mēra cilvēku tupuma koeficientu, bet dzelžu ražotāji pumpē augšā nākamo standartu, kam jāatbilst trubai, ar kuru var ne tikai piezvanīt.

    x
    03.05.2017 19:00
    Reply to  x

    bet….ja feisbukā iebūvētu doom…hm….varbūt es to sāktu lietot….

    Reklāma