Web Analytics
More
    Reklāma

    Seminārā “Digitālā Ēra 2017” uzzini vairāk par izmaiņām personas datu aizsardzības jomā ES

    Jaunākie raksti

    Jaunā Eiropas Savienības personas datu aizsardzības regula teju ikvienā uzņēmumā kļūst par arvien apspriestāku jautājumu, jo tās spēkā stāšanās termiņš (2018.gada 25.maijs) strauji tuvojas. Tādēļ jau ceturto gadu pēc kārtas, sadarbojoties ar “Latvijas Sertificēto Personas Datu Aizsardzības Speciālistu Asociāciju”, viens no vadošajiem kiberdrosības uzņēmumiem Baltijā “Data Security Solutions” 26.aprīlī rīko Latvijas lielāko personas datu aizsardzības regulas pasākumu (EU GDPR – General Data Protection Regulation) “Digitālā Ēra 2017”, kurā vadošie speciālisti no privātā un valsts sektora dalīsies pieredzē un zināšanās, aplūkojot jaunākos un inovatīvākos risinājumus, kā arī jaunākās tirgus tendences un regulatīvās normas kā Latvijā, tā visā Eiropas Savienībā. Īpaši jāatzīmē, ka piedalīšanās pasākumā ir bez maksas.

    Pagājušajā gadā pasākumu apmeklēja aptuveni 400 dalībnieki, bet pasākuma video tiešraidi skatījās pat vairāk kā 1000 cilvēki.  Video ierakstus nozares profesionāļi turpina skatīties vēl joprojām. Pēc šiem rādītājiem var secināt, ka nozares eksperti novērtē “Digitālās Ēras” pasākuma kvalitāti un zināšanas, ko tajā var gūt.

    Reklāma

    Šogad semināra apmeklētājiem būs iespēja klausīties vairāk kā 20 prezentācijas 2 paralēlajās sesijās, kas tiks filmētas un translētas tiešraidē gan LMT Straumē, DSS.LV gan Youtube kanālā, gan vadošajos Latvijas informācijas portālos.

    Pasākumā uzstāsies nozares eksperti no Latvijas Sertificēto Personas Datu Aizsardzības Speciālistu Asociācijas, Iekšlietu ministrijas Juridiskā departamenta direktors Vilnis Vītoliņš, CERT.LV eksperts Egīls Stūrmanis, Datu Valsts Inspekcijas vadītāja Daiga Avdejanova ar Datu valsts inspekcijas Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas juriskonsultu Lauri Linabergu, kā arī daudzi citi Latvijā atpazīstami eksperti gan no privātā sektora, gan no valsts sektora. Kopumā seminārā savā pieredzē un zināšanās dalīsies 22 savas nozares speciālisti un semināra programmā ikviens interesents varēs atrast sev saistošas un noderīgas tēmas. Semināra atbalstītāju vidū ir tādas ievērojamas organizācijas kā Also, IBM Latvija, Digital Mind, IIZI Brokers, Transact Pro, Hermitage Solutions, Arrow, Optron u.c.

    Uz konferenci ir laipni gaidīti nozares eksperti, juristi, IT drošības eksperti, uzņēmumu vadītāji kā arī citi interesenti. Pieteikšanās notiek, aizpildot reģistrācijas anketu vietnē https://digitalaera.dss.lv/. Reģistrēšanās nepieciešama arī dalībniekiem, kas plānojuši konferenci klausīties tiešraidē. Linki tiks izsūtīti visiem, kas būs reģistrējušies pasākuma mājas lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    24.04.2017 16:50

    šobrīd daudzi “eksperti” apvārdo uzņēmējus, ka personālie dati obligāti jāšifrē, pie viena mēģinot nopārdot attiecīgos risinājumus. regula šifrēšanu min kā vienu no veidiem, bet nenosaka ka tas ir obligāts pasākums.

    Aldis Esmits
    24.04.2017 22:00

    Ļoti atgādina senseno 2000-šā gada problēmu un ažiotāžu ap to :)

    Lauris Klagišs
    01.09.2017 21:48

    Ir jau uzņēmumi, kas sākuši piedāvāt datu aizsardzības speciālista pakalpojumus, piemēram http://www.datuspecialists.lv. Izskatās, ka datu aizsardzības speciālists būs 21.gadsmita top profesija 😊

    Reklāma