Web Analytics
More
    Reklāma

    Google strādājot pie Chrome pārlūkā iebūvētas reklāmu bloķēšanas

    Jaunākie raksti

    Tie baumots, ka pasaulē lielākais pelnītājs no reklāmām – Google – strādājot pie pašu uzturētā tīmekļa pārlūka uzlabojumiem, kas atnesīs iebūvētu reklāmu bloķēšanas iespēju. Google šādu soli spers, lai mazinātu haosu, ko ievieš trešo pušu izstrādātie reklāmu bloķētāji.

    The Wall Street Journal informācijas avoti norādot uz Chrome iebūvētu un pēc noklusējuma aktivizētu “slikto” reklāmu bloķēšanas rīku. Turklāt rīks būšot iebūvēts kā galddatoru Chrome, tā arī tīmekļa pārlūka mobilajās versijās Android un iOS operētājsistēmām.

    Reklāma

    Baumu avoti vēsta, ka Chrome pārlūka reklāmu bloķēšanas rīku Google grasās izziņot jau tuvāko nedēļu laikā. Tiek pieļauts, ka reklāmu bloķēšanas rīks ļaus laika gaitā Google pielāgot reklāmu izvietojumu, pateicoties informācijai, ko Google saņems par lietotāju izvēli kādu konkrētu reklāmu manuālai bloķēšanai.

    Pēdējā laikā tiek runāts, ka trešo pušu reklāmu bloķēšanas rīki saņem naudu no lielajiem reklāmdevējiem, lai to reklāmas ieliktu “baltajā sarakstā”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.04.2017 17:50

    Tad jau drīz Chrome reklāmas varēs rādīt tie, kuri būs ieskaitījuši meslus Google. Nu labi, jau, taču ceru, ka AdBlock tur arī darbosies.

    Reklāma