Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose tiek vainota klientu izspiegošanā ar QuietComfort 35 austiņu palīdzību

    Jaunākie raksti

    Viens no populārākajiem skaņu tehnikas ražotājiem Bose tiek vainots pircēju izspiegošanā. Bose spiegojot ar ļoti populāro QuietComfort 35 austiņu palīdzību, kas nododot lietotāja informāciju un ieradumus Bose Connect lietotnei.

    ASV pat uzsākta tiesvedība, kas apgalvo, ka Bose pārkāpj privātumu un bez atļaujas vāc datus par lietotāja mūzikas klausīšanās ieradumiem, lietotāja izveidotajiem mūzikas sarakstiem (playlist), abonētajām aplādēm (podcast) un visai plašu informāciju par citiem lietotāja ieradumiem. To skaitā esot par politiskā nostāja, lietotāja uzvedība un bez atļaujas uz nezināmiem serveriem tiekot sūtīti personu dati.

    Reklāma

    Tiek uzskatīts, ka Bose pēcāk pārdod visu iegūto lietotāja un viņa paradumu informāciju reklāmdevējiem un tīmekļa statistiku veidojošiem uzņēmumiem, piemēram, Segment.io. Bose pagaidām nav paziņojusi oficiālu uzņēmuma nostāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.04.2017 17:52

    Aplādes, LOL

    x
    25.04.2017 14:11
    Reply to  Krotow

    grēcīgi ir smieties par apdalītajiem…..tiem, kuri tik truli tulko terminus, Radītājs ir iedevis mazāk bitu šinā. lejupielādes, aplādes….lai jau ir…..

    Reklāma