Web Analytics
More
    Reklāma

    Android lietotāji Instagram varēs izmantot arī bez interneta

    Jaunākie raksti

    80% no 600 miljoniem Instagram lietotāju dzīvo ārpus ASV, tāpēc Facebook ir jāmeklē arvien jauni veidi kā uzlabot šī populārā attēlu un video sociālā tīkla lietojamību. Lai arī Instagram pirms septiņiem gadiem aizsākās kā iOS aplikācija, tomēr šobrīd to aktīvi izmanto arī no vienkāršākiem Android viedtālruņiem un vietās, kur piekļuve stabilam internetam ir ierobežota.

    Reklāma

    Tāpēc Facebook ir izlēmis servisa Android aplikācijā iestrādāt funkcionalitāti, kas ļauj to lietot arī bez pieslēguma internetam. Proti, lietotāji varēs aplikācijā apskatīties, laikot, komentēt un atsekot saturam, kas tajā ielādēts, kamēr telefonam ir bijusi piekļuve internetam. Pēc tam, kad ierīce atkal pieslēgsies internetam, tā atkal nosūtīs uz Instagram visas bezsaistes periodā veiktās izmaiņas un ielādēs jaunas bildes un komentārus. Tas tiek darīts, lai servisu padarīt pieejamu jaunattīstības reģionos par kuriem vīpsnāt izvēlējies Snapchat.

    Jau iepriekš vēstījām, ka ir izveidota Facebook Lite aplikācija, kas paredzēta jaunattīstības tirgiem un ļauj piekļūt galvenajam pasaules sociālajam tīklam ierobežotu sakaru reģionos. Facebook vēsta, ka šo vienkāršoto aplikācijas versiju lieto jau 200 miljoni cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Jirgensens
    19.04.2017 15:14

    Nu lielākajai daļai tāpat ir no-limit. :D

    x
    19.04.2017 19:13

    reizēm der arī izlasīt, pirms komentēt :D

    >vietās, kur piekļuve stabilam internetam ir ierobežota

    Kristaps Jirgensens
    03.05.2017 13:19
    Reply to  x

    Es runāju par interneta apjomu mēnesī, ko drīksti iztērēt. Pats izlasi pirms atbildi. Ja cilvēkam, ir ierobežots internets daudzums, piem. 2gb, tad tas kaut ko maina, bet ja viņam ir no limit, kāda atšķirība vai viņš iztērē mēnesī 15 gb, un neko neietaupa uz kkādu instagram, vai iztērēt 13 gb, un ietaupa 2 gb uz instagram? Pasaki lūdzu, ko tas viņam maina? :D

    digitalk
    20.04.2017 06:22

    lielākai daļai kur? ja esi pieradis pie Latvijas pirmā desmitnieka vietas ātrumā (un cenas pieejamības divdesmitniekā), tas nenozīmē, ka citur pasaulē ir tāpat.

    Kristaps Jirgensens
    03.05.2017 13:19
    Reply to  digitalk

    Es nerunāju par ātrumu, bet par daudzumu. halloo

    Reklāma