Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC (vēl) nav miris! Izlaiž One X10. Krievijā.

    Jaunākie raksti

    O, izrādās, ka HTC vēl nav pavisam aizgājuši no viedtālruņu biznesa, jo izlaiduši One X10 Android viedtālruni. Tas ir vidējās klases produkts, kas pagaidām būs nopērkams tikai Krievijā un maksās ap 335 eiro.

    HTC One X10 izskatās pēc klasiska HTC telefona un aprīkots ar 5.5 collas lielu 1080p izšķirtspējas LCD displeju, MediaTek Helio P10 procesoru ar 3 GB operatīvo atmiņu un 32 GB iebūvēto atmiņu, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm. Telefonam ir divu SIM karšu atbalsts un pieņemamas 16 megapikseļu (f/2.0) un 8 megapikseļu (f/2.0) kameras. Ierīces aizmugurē zem kameras acs novietots pirkstu nospiedumu lasītājs.

    Reklāma

    Ierīces interesantākā komponente ir ietilpīgā 4000 mAh baterija, kas ļaus ierīci ar vienu uzlādi darbināt pat divas dienas. Vismaz tā sola HTC.

    Tomēr ir viena lieta, ko HTC neatklāj. Proti, nekur telefona aprakstā nav norādīta izmantotā Android versija un tas liek domāt, ka tā nav pirmā svaiguma. Galu galā, ir konkrēti piemēri (HTC U Play), kad šī gada sākumā izlaistu telefonu HTC atļaujas aprīkot ar aizvēsturiski vecu Android 6.0 (Marshmallow) operētājsistēmu. Hallo, HTC, tas nemaz nav smieklīgi!

    HTC, Tu vari labāk!

    AvotsHTC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    15.04.2017 13:38

    man tikai liekas, vai arī Kursoram uznākusi kāda pavasara snobisma lēkme? tad 820 Snapiju nosauc par lūzni, tagad 6. Andri par aizvēsturisku.

    kamēr tie spēj pildīt savas funkcijas – tie ir aktuāli, nevis norakstāmi vēstures mēslainē. jēga likt uz vidēja dzelža jaunāku un rijīgāku Andri? lai pircēji spļaudītos par lagiem?

    Kristaps Skutelis
    15.04.2017 13:49
    Reply to  digitalk

    Šajā gadījumā tās ir izteiktas dusmas pret HTC, kas no pasaulē pirmo un toreiz labāko Android viedtālruņu radītāja ir nolaidies vāja purkšķa līmenī. Kas attiecas uz OS versiju, tad tikai loģiski, ka jāizlaiž telefoni ar dotajā brīdī aktuālo versiju. Tas taču ir Android, kur ražotāji parasti nejēdz nodrošināt atjauninājumus un ja startā ir vecs Android, tas nekur tālu netiks arī atjauninājumu ziņā. Kauns, HTC!

    digitalk
    15.04.2017 14:17

    > Kas attiecas uz OS versiju, tad tikai loģiski, ka jāizlaiž telefoni ar dotajā brīdī aktuālo versiju.

    nav tur nekādas loģikas. jāizvēlas dzelzim atbilstoša OS. nu uzlika vecu Andri, sapāčotu līdz pēdējam un netaisas ieguldīties uz apgreidu, jo večukiņš lido uz tās specenes. kas tur slikts? mistiskie drošības caurumi, kurus parasti sastop pir8 kontenta lietotāji?

    Forši
    15.04.2017 15:00
    Reply to  digitalk

    Ne tikai pirātisko saitu apmeklētājiem, bet arī tiem, kam patīk slēgties pie visiem iespējamajiem wifi tīkliem. Ja pareizi noprotu, šeit pat nav jāpieslēdzas tiem.
    https://arstechnica.com/security/2017/04/wide-range-of-android-phones-vulnerable-to-device-hijacks-over-wi-fi/
    Šādas kļūdas ir, un jo ātrāk salabo, jo labāk.
    Man ļoti ļoti patika HTC, bet arī es esmu ļoti vīlies ražotājā un saprotu šādus uzbraucienus. Viņi tiešām varēja krietni labāk.

    Reklāma