Web Analytics
More
    Reklāma

    Turing Phone atgriežas ar cilvēka un datora hibrīda asistenta pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Turing Phone izveidotājs Turing Robotics Industries tikko paziņojis, ka pie pircējiem drīzumā nonāks Turing Phone Appassionato viedtālruņa modelis. Turing Phone un vārds “drīzumā” var nozīmēt jebko, jo uzņēmums jau iepriekš parādījis neizlēmību starp Android un Sailfish operētājsistēmām.

    Iepriekšējais Turing Phone viedtālruņa modelis bija pieejams ļoti ierobežotā skaitā, kas neveicināja tā popularitāti. Jaunais Turing Phone Appassionato būs pieejams visiem interesentiem. Tas būs pirmais viedtālrunis pasaulē ar Liquidmorphium aizmugures nosegvāku. Liquidmorphium ir Turing Robotics Industries izstrādāta materiāls – kaut kas starp metālu, keramiku un oglekļa šķiedru.

    Reklāma

    Turing Phone Appassionato tiks piedāvāts jauna tipa digitālais asistents, kas ne vienmēr būs digitāls. Dažkārt tiks iesaistīts arī dzīvs cilvēks, lai paveiktu sarežģītākus, nestandarta uzdevumus.

    Diemžēl Appassionato nebūs īsteni moderns viedtālrunis – tas saņems nu jau kādu laiku padzīvojušo Qualcomm Snapdragon 820 procesoru, toties Appassionato no rūpnīcas nāks ar Android 7.1.1 Nougat.

    Turing Phone Appassionato būs pieejams septembrī (vismaz šobrīd tā tiek solīts) divās versijās – nedaudz lētākā Appassionato PX8 (ap 1099 dolāriem) un Turing Phone Appassionato GX8 (ap 1599 dolāriem).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    13.04.2017 10:04

    temperamentīgi enerģiskais Turings, tātad

    KKTK
    13.04.2017 10:05

    Katram Appassionato trubas galā būs pa indietim :)
    https://www.youtube.com/watch?v=LhFKzJNpLDQ

    Reklāma