Web Analytics
More
    Reklāma

    Turing Phone – dīvains viedtālrunis gandrīz bez pieslēgvietām

    Jaunākie raksti

    Drošs viedtālrunis šobrīd ir vairāku uzņēmumu solījumu sarakstā. Samsung Android viedtālruņiem ir Knox drošības risinājumi, BlackBerry darbojas ar savu operētājsistēmu, kuras nākotne ir miglā tīta, kopš BlackBerry uzsācis dančus ap Android lietotnēm un varbūt pat operētājsistēmu. Silent Circle sola nodrošināt lietotāja datus ar Blackphone.

    Turing Robotic Industries piedāvā savu neierasto redzējumu par drošiem viedtālruņiem. Turing Phone ir unikāla dizaina viedtālrunis, kam noskausta microUSB pieslēgvieta un arī neatradīsim standarta austiņu pieslēgvietu. Ražotājs norāda, ka microUSB pieslēgvieta izņemta ar nolūku, lai visiem nebūtu pieejas datu iegūšanai tik vieglā ceļā. Datu un uzlādes vada savienojumam ar telefonu būs speciāla forma.

    Reklāma

    Turing Phone saņems 5.5 collu ekrānu ar 1920 x 1080 izšķirtspēju un Qualcomm Snapdragon 801 procesoru kopā ar 3 GB RAM. Viedtālruņi būs pieejami ar atmiņas apjomiem no 16 līdz 128 GB. Turing Phone darbinās Android Lollpop operētājsistēma, 3000 mAh akumulators, kā arī viedtālrunim būs 13 un 8 megapikseļu kameras. Turing Phone būs ūdensdrošs, turklāt ūdensnoturība tiks nodrošināta bez pieslēgvietas nosedzošiem vāciņiem.

    Lētākā 16 GB versija maksās 610 ASV dolārus, bet 128 GB versija – 870 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    14.07.2015 12:26

    Turīgo Phone

    Opis
    15.07.2015 10:17

    Nesaprotams veidojums…un vēl dārgs.

    Reklāma