Web Analytics
More
    Reklāma

    BIT aicina apmeklēt IT risinājumu konferenci

    Jaunākie raksti

    20. aprīlī Rīgā, viesnīcas Albert Hotel konferenču telpās, notiks SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” organizētais IT risinājumu pasākums “Tehnoloģiju ceturtdiena”. Apmeklē pasākumu un esi zinošākais speciālists savā jomā!

    “Tehnoloģiju ceturtdienas” pasākumā Jums ir iespēja iegūt jaunas zināšanas par dažādām uzņēmuma IT infrastruktūrai aktuālām tēmām, apskatīt jaunāko biznesa datortehniku, kā arī veidot jaunus kontaktus, iepazīt IT jomas ekspertus un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Turklāt pirmie 50 pasākuma apmeklētāji saņems praktisku un noderīgu dāvanu.

    Reklāma

    Dalībniekiem, pasākuma ietvaros divās prezentāciju sesijās būs iespēja apmeklēt vairāk kā 10 prezentācijas par IT vadītājiem un sistēmu administratoriem aktuālām tēmām, kas tiek piedāvātas sadarbībā ar tādiem ražotājiem kā HP, HPE, Veeam, Citrix, Microsoft un Zabbix. Zabbix – tā ir pasaules klases uzraudzības sistēma, ko novērtējuši un ieviesuši vairāku pasaules valstu uzņēmumi. Produkts, ko izstrādā Latvijā, ir īsts veiksmes stāsts un prezentācija sniegs ieskatu gan produkta pamatfunkcijās, gan arī ieskicēs nākotnes attīstības idejas. Sev saistošas tēmas atradīs gan tie, kuri IT jomā strādā pavisam nesen, gan tie, kurus var dēvēt par jomas ekspertiem.

    Apskatiet arī jaunākos HP biznesa klases modeļus un iepazīstieties ar HP izcilāko veikumu HP EliteBook x360 1060 G2. Tas ir dators ar 360 grādu daudzpusību un 5 iespējamiem lietošanas veidiem. Vēl drošāks, viegli konfigurējams, plāns un ar izturīgu metāla korpusu, tas būs lieliski piemērots jebkurai situācijai, lai arī kurp Jūs dotos.

    Visi interesenti var pieteikties pasākumam aizpildot pieteikuma anketu šeit. Pēc anketas aizpildīšanas Jums tiks nosūtīts pasākuma ielūgums. Reģistrējies jau tagad!

    SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” (BIT) ir kompānija ar 25 gadu pieredzi IT infrastruktūras ieviešanā un apkalpošanā. “Tehnoloģiju ceturtdiena” ir ikgadējs BIT klientu pasākums (šādi izskatījās iepriekšējais pasākums), kas paredzēts uzņēmuma klientiem, bet apmeklēt pasākuma prezentācijas un iepazīties ar tehnoloģiju jaunumiem ir aicināts ikviens interesents.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma