Web Analytics
More
    Reklāma

    Iecienītais Apple produktu tirgotājs ĀboluVeikals.lv maina nosaukumu uz Up^Store

    Jaunākie raksti

    ĀboluVeikals.lv jau gandrīz 10 gadus ir bijis Apple piedāvātās produkcijas pilnvarotais tirgotājs interneta vidē Latvijā. Šodien viss mainās, jo veikals ir paziņojis par nosaukuma maiņu un turpmāk būs atpazīstams kā “Up^Store”. Tas ir kārtējais solis jaunajā attīstības stratēģijā, ko SIA Xnet uzsāka realizēt pirms diviem gadiem, apvienojot spēkus ar Igaunijas attālinātās tirdzniecības līderi Hansapost.

    Uzņēmuma vadītājs Mārtiņš Švāns atklāj: “Plānotās izmaiņas pavisam drīz skars visus SIA Xnet pārvaldītos interneta veikalus. Jauna platforma, funkcionalitāte un iespējas klientiem. Mēs plānojam attīstību un augšupeju, ko arī atspoguļo jaunais interneta veikala nosaukums.”

    Reklāma

    Kopš pirmās ĀboluVeikals.lv darbības dienas piegādāti daudzi tūkstoši pasūtījumu visā Latvijā. Gadu gaitā interneta veikals pierādījis, ka ir stabils sadarbības partneris privātpersonām, uzņēmumiem, valsts un pašvaldību organizācijām, piedāvājot pilnu Apple oriģinālo preču klāstu. Tagad šīs tradīcijas turpinās jaunais “Up^Store”.

    Kāds saņēmis savu pirmo iPhone viedtālruni, cits klients aprīkojis savu uzņēmumu ar jaudīgiem Mac datoriem, bet vēl kāds iegādājies stilīgu maciņu savai planšetei. Jebkura klienta vēlme materializējusies individuāli personalizētā piedāvājumā un profesionālā konsultācijā, palīdzot izvēlēties vajadzīgo un izdevīgāko risinājumu Apple ierīču iegādei.

    “Up^Store” ir SIA Xnet zīmols un Apple pilnvarotais tirgotājs Latvijā. SIA Xnet Latvijā pārvalda vairākus interneta veikalus (hansapost.lv, xnet.lv, upstore.lv) un 2016.gadā palielināja apgrozījumu par 50%, salīdzinot ar 2015.gada rādītājiem. Arī šogad uzņēmums plāno turpināt attīstību un palielināt apkalpoto pasūtījumu skaitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    31.03.2017 11:29

    vispār jau būtu forši, ja nekautrētos arī minēt cik liels tad ir tas apgrozījums, ja reiz audzis par 50%

    ProxyFromDeep
    31.03.2017 14:49

    Atgaadina personaazhu Uppgrade no filmas Idiokrātija…

    Artis
    31.03.2017 17:36

    A kāpēc “iecienītais”?
    Cenas tur augstākas nekā citur (piemēram LMT).

    Kristaps Skutelis
    31.03.2017 17:46
    Reply to  Artis

    Neba nu visu nosaka cena. Tas ir mans iestarpinājums.

    Artis
    13.04.2017 09:19

    Tāpēc es pieminēju LMT ;)

    KKTK
    01.04.2017 21:56

    UPS^torte lv

    Reklāma