Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram aizmiglos attēlu daļas, ja tiks saņemtas sūdzības

    Jaunākie raksti

    Instagram ir gatavs aizmiglot attēlu daļas, ja lietotāji ziņos par to nepiemērotību. Tāpat attēla izvietotājs saņems brīdinājumu par neatbilstoša satura izvietošanu Instagram. Šādā veidā Instagram grasās padarīt servisa saturu drošāku un lietotājiem draudzīgāku.

    Instagram šobrīd aktīvi izmanto 600 miljoni lietotāju visā pasaulē. Fotogrāfiju izvērtēšana un aizmiglošana notiks tikai pēc sūdzību saņemšanas. Pagaidām Instagram nav skaidri noteicis, kāds saturs ir nevēlams, kāds tiks aizmiglots.

    Reklāma

    Skaidri zināms, ka Instagram nebūs iecietīgs pret cilvēktiesību un dzīvnieku tiesību pārkāpumiem. Tāpat sagaidāms, ka samazināsies kailfoto izvietošanas iespējas Instagram servisā. Grūtāka dzīve būs arī dažādiem neapmaksātiem zīmolu reklamētājiem. Instagram cenšas izskaust nevēlamu saturu un neapmaksātas reklāmas. Pēdējos gados lielie zīmoli ir atraduši relatīvi lētu iespēju reklamēties Instagram ar lietotāju palīdzību. Ļoti bieži vērojami visai uzkrītoši reklāmas attēli no sērijām “es un manas jaunās kedas”, “mans tvirtais dibens un sporta kokteilis”, “re, ko spēj mans jaunais fotoaparāts” u.tml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.03.2017 10:50

    aizliegumi – tas ir viegli un vilinoši, bet reti kad efektīvi.

    aizmiglos 3/4 bilžu un pēc tam instagramu nevarēs pārdot pat toksisko ieguldījumu cienītājiem.

    Krotow
    27.03.2017 18:46

    Pēc šādiem uzlabojumiem tur tiešām vairs nebūs ko skatīties :P

    Kristaps Skutelis
    27.03.2017 19:38
    Reply to  Krotow

    Da labi, arī līdz šim Instagram nebija plikumu. Nebūsi daudz zaudējis :)

    Krotow
    27.03.2017 22:18

    Man ta kas? Nupat Delfos pamanīju kāda meitieša gaudu vēsti, kurai Instagram sabojājis dzīvi, nonesot viņas tievēšanas foto galeriju. Spriežot pēc pirmā foto, šķiet, ka šoreiz taisnība būs Instagram. Nav ko cilvēkus ar tādu skatu baidīt.

    Lapsinieks
    27.03.2017 23:16

    instagramā ir daudz visādu dīvainību. Ir OK, kamēr tas paliek privātu kontu ietvaros. Publiski bez plikumiem var iztikt. Varētu padomāt, ka internetā plikumu pietrūkst.

    Reklāma