Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter pusgada laikā noņēmis 376 000 ar terorismu saistītus lietotāju kontus

    Jaunākie raksti

    Sociālajiem tīmekļiem nākas izturēt spiedienu no visām pusēm – nākas noņemt gan naida kurinātāju ierakstus, gan arī valstu drošību apdraudošus lietotāju kontus. Vācija un vairākas citas valstis ir uzsākušas cīņu pret sociālajiem tīmekļiem, kas necenšas izsijāt un dzēst nepatiesas ziņas. Vācija uzskata, ka Twitter, Facebook un citiem lielajiem tirgus spēlētājiem ir jātiek galā ar nepatiesu ziņu izplatību 24 stundu laikā, pretējā gadījumā var tikt piestādītas soda naudas līdz pat pusmiljonam eiro par katru nenoņemto ziņu.

    Tiek ziņots, ka Twitter 2016. gada pēdējos sešos mēnešos slēdzis 376 000 lietotāju kontus, kuru darbība tiek saistīta ar terorismu. Vairums no noņemtajiem Twitter kontiem bijuši saistīti ar Islāma valsti.

    Reklāma

    Statistika parāda, ka teroristu izveidoto kontu skaits gada laikā audzis trīskārt, bet vienlaikus tiek atzīts, ka jaunie sociālo tīmekļu filtri kļūst arvien spējīgāki izsijāt un nodot dzēšanai dažādus nevēlamus lietotāju kontus un ierakstus.

    Kopumā Twitter kopš 2015. gada 1. augusta slēdzis 636 280 lietotāju kontus, kas saistāmi ar naida kurināšanu un terorismu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    23.03.2017 09:52

    Nevajag noņemt kontus, bet gan palaist ziņu, ka visi teroristi tiekās ikgadējā Teror Expo 2017, piemēram Ķīpsalas izstāžu hallē un, kad visi ieradušies, tad durvis ciet un visus pa taisno uz čoku!

    Reklāma